Bryllupsinvitasjon

Spesialtilpassede bryllupsinvitasjoner
For hvert enkelt trykk, fletter våre maskiner tall, bilder og tekst. Dette fører til at hver invitasjon kan få trykket gjestens navn, og invitasjonene kan ytterligere tilpasses ettersom gjesten er invitert til middag, kaffe, fest, dans – eller alt sammen. Basert på dine ønsker og behov, kan vi produsere bryllupsinvitasjoner med ulike trykkteknikker. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Innovative maskiner
Ved lavt opplag anbefaler vi digitaltrykk hvor prisen ikke påvirkes i stor grad dersom du vil teste ulike versjoner før du sender ut invitasjonene. 07 Media innehar markedets mest moderne digitaltrykkmaskiner, noe som viser seg i kvaliteten vi leverer. Våre maskiner fungerer nesten på samme måte som en offset trykkemaskin, bare at denne er med elektronisk plate og er mer effektiv. Våre kunder er veldig fornøyd med både leveringstiden og kvaliteten på trykk som kommer fra våre maskiner.

Hele prosessen under samme tak
Med lidenskap for trykkerifaget ønsker vi å gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Vi kombinerer unge og innovative ansatte, med et gammelt, men erfaringsfylt trykkeri. Dette vil gi deg som kunde flere fordeler som unike og kreative trykksaker. I tillegg foregår hele prosessen under et og samme tak hos oss – fra du som kunde kontakter oss, til du sitter med et ferdig produkt. Du som kunde vil da oppleve kort leveringstid og høy kvalitet på våre produkter.

Med 45 års erfaring, får du råd og veiledning til produksjon av bryllupsinvitasjoner hos 07 Media. Vi hjelper deg med å velge teknikk og andre produksjonsmetoder, og tilpasser ditt produkt basert på ønsker, budsjett og behov.

Kontakt oss i dag for trykk av bryllupsinvitasjoner!

Å invitere til bryllup er stor stas. Vi har lang erfaring ved trykk av bryllupsinvitasjoner. Invitasjonene tilpasses og trykkes basert på kundens ønsker i alle størrelser og former. Med lidenskap til trykkerifaget, tilbyr vi i tillegg trykk av invitasjon til dåp, konfirmasjon og andre anledninger.