Brosjyre med spotlakk med glitter

.skjult{display: none;}
.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

07 Media har lang erfaring når det gjelder trykking av brosjyrer. Vi produserer til daglig mange typer brosjyrer, i alle slags formater og kvaliteter. Fellesnevneren er best mulig sluttresultat innenfor det budsjett som kunden har til rådighet, og vi lever alltid innen den fristen som gjelder. Vi produserer alt fra ett eksemplar til mange tusen, med den papirkvaliteten som kunden ønsker seg eller den papirkvaliteten vi anbefaler. Vi har en enorm kapasitet og kan levere tusen trykk på veldig kort tid, så fortvil ikke om du er litt sent ute.

Digitaltrykk og offsettrykk lar seg enkelt kombinere med andre iøynefallende trykketeknikker, som for eksempel digital spottlakk, foliepreg, blindpreg eller utstansing. Vi har mangfoldig suksessoppdrag bak oss, så rådfør deg gjerne med oss angående ditt kommende prosjekt. Fortell oss hva du ønsker eller send oss din fil, så lander vi trygt og godt med ditt oppdrag.Den helt enkle brosjyren uten ekstra teknikker fortjener også vår fulle oppmerksomhet.

Med trykkmaskiner helt i toppskiktet og et passende papir i god kvalitet, blir sluttresultatet alltid bra. Og for deg som ønsker det «lille ekstra» for å skape et ekstra kvalitetsinntrykk: sammen tar vi brosjyren til nye høyder. Noen opplag krever litt planlegging, så ring oss gjerne tidlig i prosessen, slik at vi sikrer å ha riktig papir i hus mens dere jobber med layout og planlegging. Andre opplag kan vi levere på timen, da med papir vi har på lager. Vi elsker fornøyde kunder og vi digger å levere som forventet – eller bedre!

Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Vi hjelper deg med alle typer brosjyrer; fra det helt enkle til det mer avanserte.