Bordkort

Spesialtilpassede bordkort
Basert på kundens ønsker og behov, tilpasser vi bordkortene der det både er mulig å trykke mange bordkort av et design, eller få et spesialtilpasset bordkortet til hver enkelt gjest. Det er også mulig å kombinere ulike teknikker, eksempelvis digitaltrykk, digital foliepreg og digital utstansing. Ved lavt opplag anbefaler vi digitaltrykk. Her påvirkes ikke prisen noe særlig dersom du ønsker å trykke ulike versjoner før du bestemmer deg for hvilken du ønsker. Vi har lang erfaring med dette, og kan selvfølgelig bistå med veiledning og trykk, slik at du kan bruke tiden din på noe annet.

Norges eneste høyvolum digitaltrykkmaskin
Våre digitaltrykkmaskiner fungerer på samme måte som en offset trykkemaskin, bare med elektronisk plate. Vi har hatt kjempesuksess ved valg av disse maskinene, og våre kunder er meget godt fornøyd med både kvaliteten og leveringstiden. I vår maskinpark finner du en av få høyvolum digitaltrykkmaskiner i bransjen. Denne maskinen er blant annet med på å redusere våre CO2-utslipp.

Hurtig leveringstid og høy kvalitet
Da alt fra første samtale til produksjon foregår under samme tak, fører dette til effektive prosesser og rask levering. Vi står for høy kvalitet, og selv de minste oppdragene hos oss skal ha gjennomgående høy kvalitet. Med et ungt arbeidsmiljø i et gammelt trykkeri med lang erfaring, fører dette til at du som kunde vil få det beste fra to verdener, erfaring og innovasjon. I tillegg er vårt trykkeri miljøsertifisert av Miljøfyrtårn, Grønt Punkt og merket for klimakompensert papir.

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker unike bordkort til ditt arrangement!

Om det er dåp, konfirmasjon, bryllup, firmafest eller julebord, er detaljer viktig. Et bordkort som står i stil til firmaprofilen, invitasjonen eller takkekortet, kan sette prikken over i-en. Dette vil ikke bare gjøre stas på gjesten, men også gi en bedre oversikt over bordplasseringen og fungere som ekstra bordpynt.