Stockbilde av en forskrekket gutt, med blå bakgrunn. Foto.

Profesjonelle bilder til nettsider, brosjyrer og kampanjer

En god historie forsterkes av gode bilder. Gjennom bildene forteller du historien om din virksomhet, gir et inntrykk av hvem dere er og skaper blikkfanget som er helt nødvendig i all markedsføring. 

07 Media hjelper deg med profesjonelle bilder for din bedrift. Vi ordner fotografering av produkter og mennesker, samt mer abstrakte konsepter som tjenester og miljø. Vi samarbeider med en rekke dyktige fotografer, og er opptatt av at du skal få akkurat de bildene du trenger.

Kontaktskjema

Hvorfor trenger bedriften din egne bilder?

Uansett om du skal lage en ny nettside, en brosjyre eller en sosiale medier-kampanje, vil det alltid fungere best om du bruker dine egne bilder. Med egne bilder mener vi bilder som viser de faktiske menneskene som jobber hos deg, de fysiske produktene du selger og miljøet dere arbeider i.

Denne typen bilder gir kunder og samarbeidspartnere et mye bedre inntrykk av virksomheten enn om dere bruke stock-bilder som kjøpes på nett. Det blir mer personlig og mer ekte. Derfor anbefaler vi alltid å bruke egne bilder i all markedsføring – på trykk så vel som digitalt.

Vi hjelper deg fra idé til ferdige bilder

Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilke bilder man trenger, og ikke minst hvordan bildene skal klare å skape den riktige stemningen og atmosfæren for å representere virksomheten på best mulig måte. Det hjelper vi deg gjerne med!

Vi kan bidra både med idé, fotobrief og planlegging, gjennomføring av fotograferingen, samt etterarbeid og publisering. Vi ordner fotografering av alt fra produkter, arbeidsmiljø og mennesker, til mer abstrakte konsepter som livsstil, tjenester og stemning.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med bildene du trenger.

Bestille bilder og fotografering hos 07 Media

Vi samarbeider tett med flere profesjonelle fotografer med god redaksjonell og visuell forståelse. Vi finner den beste fotografen til akkurat ditt prosjekt, uansett om det er snakk om bilder til nettside, katalog eller annonser. Hver enkelt fotograf har sin unike fotostil, og derfor er det viktig for oss å finne en god match med deg og din bedrift før fotograferingen går i gang. Fotograferingen kan foregå hos din bedrift eller på egnet location. Vi sørger uansett for at du får bilder du er fornøyd med!