Profesjonelle bilder til nettsider, brosjyrer og kampanjer

Stockbilde av en forskrekket gutt, med blå bakgrunn. Foto.

En god historie forsterkes av gode bilder. Gjennom bildene forteller du historien om din virksomhet, gir et inntrykk av hvem dere er og skaper blikkfanget som er helt nødvendig i all markedsføring. 

07 Media hjelper deg med profesjonelle bilder for din bedrift. Vi ordner fotografering av produkter og mennesker, samt mer abstrakte konsepter som tjenester og miljø. Vi samarbeider med en rekke dyktige fotografer, og er opptatt av at du skal få akkurat de bildene du trenger.

Bruk dine egne bilder!

Uansett om du skal lage en ny nettside, en brosjyre eller en sosiale medier-kampanje, vil det alltid fungere best om du bruker dine egne bilder. Med egne bilder mener vi bilder som viser de faktiske menneskene som jobber hos deg, de fysiske produktene du selger og miljøet dere arbeider i.

Bilde
Hvorfor trenger bedriften din egne bilder?

Hvorfor trenger bedriften din egne bilder?

Miljøbilder gir kunder og samarbeidspartnere et mye bedre inntrykk av virksomheten enn om dere bruke stock-bilder som kjøpes på nett. Det blir mer personlig og mer ekte. Derfor anbefaler vi alltid å bruke egne bilder i all markedsføring – på trykk så vel som digitalt.

Trygg samarbeidspartner

Trygg samarbeidspartner

En dedikert kundeansvarlig sørger for at du får den hjelpen du trenger i alle deler av leveransen! Vi bistår med hele prosessen.

Vi hjelper deg fra idé til ferdige bilder

Vi hjelper deg fra idé til ferdige bilder

Vi kan bidra både med idé, fotobrief og planlegging, gjennomføring av fotograferingen, samt etterarbeid og publisering. Vi ordner fotografering av alt fra produkter, arbeidsmiljø og mennesker, til mer abstrakte konsepter som livsstil, tjenester og stemning.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med bildene du trenger.

Bestille bilder og fotografering hos 07 Media

Bestille bilder og fotografering hos 07 Media

Vi samarbeider tett med flere profesjonelle fotografer med god redaksjonell og visuell forståelse. Vi finner den beste fotografen til akkurat ditt prosjekt, uansett om det er snakk om bilder til nettside, katalog eller annonser. Hver enkelt fotograf har sin unike fotostil, og derfor er det viktig for oss å finne en god match med deg og din bedrift før fotograferingen går i gang. Fotograferingen kan foregå hos din bedrift eller på egnet location. Vi sørger uansett for at du får bilder du er fornøyd med!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss