Plakater i alle størrelser

To plakater med trykk av to blå symboler, og teksten "Raster" og "Pixel". Illustrasjonsbilde.

Plakater er en effektiv måte å vekke oppmerksomhet på! 07 Media trykker og leverer plakater i alle størrelser og i et bredt utvalg materialer. Trykkingen går for seg raskt og rimelig, og du får levert splitter nye plakater i høy kvalitet som står i stil med ditt budskap.

Vi trykker plakater i store og små opplag!

Vi trykker plakater i alle størrelser og kvaliteter. Produksjonen foregår ved våre trykkerier  i Oslo, Kristiansand og på Aurskog. Vi trykker plakater i store og små opplag, og finner fleksible løsninger som passer til ditt behov.

Det er flere faktorer som avgjør hvilken pris vi kan tilby deg, slik som størrelse og antall, ønsket papirkvalitet, og om du ønsker hjelp med design og utforming. Ta kontakt med oss for et konkurransedyktig pristilbud tilpasset ditt behov!

Bilde
Plakatstørrelser

Plakatstørrelser

Vi kan trykke i de fleste størrelser og formater, både i horisontal og vertikal retning. Det er helt opp til deg!

Vanligste størrelser for plakater:

  • A3: 29,7 x 42 cm
  • A2: 42 x 59,4 cm
  • A1: 59,4 x 84,1 cm
  • A0: 84,1 x 118,9 cm
  • 30 x 40 cm
  • 50 x 70 cm
  • 70 x 100 cm
Hjelp med plakatdesign?

Hjelp med plakatdesign?

Du velger selv hvor mye du trenger hjelp av oss til. Hvis du har en ferdig trykkfil som du ønsker å få laget plakat av, tar vi oss av trykking og levering.

Hvis du har en idé om hva du ønsker, men ikke helt klarer å få det til å se profesjonelt ut, hjelper vi deg gjerne i mål. Vi benytter dine egne bilder og tekst til å utforme det ferdige resultatet.

Begynner du helt fra scratch? Ikke noe problem! Våre designere hjelper deg gjerne med å utforme den perfekte plakaten til ditt budskap.

Papirkvaliteter

Papirkvaliteter

Vi trykker plakater i de fleste kvaliteter, tilpasset dine behov og ønsker. Vi kan trykke på matt og blankt papir av ulike tykkelser – alt fra det hele enkle til det mer eksklusive. Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne den riktige papirkvaliteten for akkurat dine plakater.

Plakat til gatebukk

Plakat til gatebukk

Plakater til gatebukk er vanligvis 70×100 cm eller 50×70 cm. Husk at det ofte oppstår kondens mellom papir og plast i gatebukken, derfor anbefaler vi å velge papir som tåler vann.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss