Chat with us, powered by LiveChat Gå til innholdet

Dette er 07 Media

 

07 Media er et av landets ledende kommunikasjonshus. Vi har bred kompetanse innenfor markedsføring og publisering og skaper verdier for kundene våre ved å gjøre dem mer synlige og tilgjengelige i sine markeder.

07 Media består av 240 spesialister. Fra rådgivere til produksjonsmedarbeidere, designere og programmerere er vi ditt komplette kommunikasjonshus, tuftet på godt håndverk, ansvarlig drift og mangfold.


Fra papir til skjerm
07 Media ble etablert i 2007 og er bygget opp rundt flere veletablerte virksomheter innenfor områdene grafisk produksjon, nettpublisering og design: PDC Tangen, GAN Grafisk, GAN Media og Krone Trykk. Siden etableringen i 2007 har stadig flere selskaper blitt en del av 07 Media, noe som gjør oss til landets mest komplette kommunikasjonshus med en historie som strekker seg helt tilbake til 1940-årene.

Det som kjennetegner bedriftene som er blitt en del av 07 Media, er at de hver for seg er ledende på sitt felt. Til sammen utgjør de et kommunikasjonshus med en enorm kunnskap, erfaring og kompetanse, noe kundene våre profiterer på daglig. Hovedkontoret vårt ligger i Oslo, men 07 Media har også virksomhet i Kristiansand og på Aurskog.

 

 

Kan vi hjelpe deg?

Behøver du hjelp eller vil du vite mer om oss?
Kontakt oss, så kan vi finne en løsning som passer.