Notatblokk med logo eller eget design

En notatblokk med logo og 07 Medias sin design. Illustrasjonsbilde.

07 Media trykker notatblokker i små og store volum og i mange forskjellige størrelser og format. Du kan velge notatblokk som er spiralheftet, limfrest eller med avrundede hjørner: uansett så fikser vi notatblokken du vil ha!

Notatblokker i alle størrelser og varianter

Gode ideer bør skrives ned i en notatblokk! Notatblokk med egenlaget design logo og tekst passer perfekt til møterommet, på konferanser eller som gave til kunder og ansatte. Det er også en perfekt måte å profilere ditt firma på Notatbøker skal være hendige i størrelsen og lette å ta med seg. Vi kan trykke notatblokker og notatbøker i mange forskjellige størrelser og utførelser, og finner garantert en variant du vil bli fornøyd med.

Bilde
Trykt i Norge

Trykt i Norge

Produksjonen ved våre trykkerier på Aurskog, i Oslo og Kristiansand, gjør at du kan sette «Trykt i Norge»merket på dine trykksaker. Velg kortreist produksjon av materiell i store og små formater og bidra til å beholde lokale arbeidsplasser, samtidig som du tar hensyn til miljøet. Se også oversikt over vårt arbeid med bærekraft, miljø og samfunnsansvar.

Vi sikrer dine farger - hver gang!

Vi sikrer dine farger - hver gang!

07 Media lager din notatblokk i offset med Pantone-farger. Pantone er et fargereferansesystem hvor hver farge har sin unike kode. Dette sikrer nøyaktig den samme fargen hver eneste gang og gir tilgang til et større fargerom enn i CMYK.

Eksklusive notatblokker

Eksklusive notatblokker

Vi er spesielt opptatt av et perfekt sluttresultat og bruker flere forskjellige trykketeknikker for å sikre et eksklusivt preg på dine notatbøker.

Notatblokk med logo

Notatblokk med logo

Få en notatblokk med din egen logo! Vi trykker spesialtilpassede trykksaker i alle størrelser, og sørger at du får designet og kvaliteten akkurat slik du ønsker. Her er det bare fantasien som setter grenser! Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning for deg.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss