Notatblokk med logo eller eget design

En notatblokk med logo og 07 Medias sin design. Illustrasjonsbilde.

Gode ideer bør skrives ned i en notatblokk! Notatbøker med tekst, logo eller eget design passer perfekt til møterommet, på konferanser eller som gave til kunder og ansatte.

07 Media trykker notatblokker i små og store volumer og i mange forskjellige varianter. Kanskje du vil ha en spiralheftet notatblokk? En limfrest notatblokk? Eller en notatblokk med avrundet hjørne? Vi fikser!

Notatblokker i alle varianter

07 Media trykker notatblokker i små og store volumer og i mange forskjellige varianter. Kanskje du vil ha en spiralheftet notatblokk? En limfrest notatblokk? Eller en notatblokk med avrundet hjørne? Vi fikser!

Bilde
Notatblokker i alle størrelser

Notatblokker i alle størrelser

Felles for de fleste notatbøker er at de skal være hendige i størrelsen og lette å ta med seg. Dette er spesielt praktisk dersom man skal notere ned ideer og tanker mens man er på farten. Ønsker du derimot en større blokk i for eksempel A4-størrelse, ordner vi selvsagt det også. Vi kan trykke notatblokker og notatbøker i mange forskjellige størrelser og utførelser, og finner garantert en variant du vil bli fornøyd med.

Pantone-farger

Pantone-farger

Mange reklamebyråer og grafiske designere velger Pantone-farger fremfor fire farger (kalt CMYK-farger). Pantone er et fargereferansesystem hvor hver farge har sin unike kode. Dette sikrer nøyaktig den samme fargen hver eneste gang. 07 Media lager notatblokker i offset med Pantone-farger.

Eksklusive notatblokker

Eksklusive notatblokker

Vi bruker blant annet fire ulike trykkteknikker:  (1) PP-folie i matt eller blank utførelse, (2) Foliepreg med metallicfolie gjør overflaten spesielt flott, (3) blindpreg er en teknikk hvor logoen eller emblemet på en notatblokk kan utheves eller senkes i papiret , eller (4) UV-spotlakk som er blank eller matt lakk for å fremheve deler av trykksaken og skaper en fresh effekt.

Bestille notatblokk med logo

Bestille notatblokk med logo

Vi trykker spesialtilpassede notatblokker i alle størrelser, og sørger at du får designet og kvaliteten akkurat slik du ønsker. Her er det bare fantasien som setter grenser! Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning for deg.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss