Notatblokk med logo og eget design. Illustrasjonsbilde.

Notatblokk med logo eller eget design

Gode ideer bør skrives ned i en notatblokk! Notatbøker med tekst, logo eller eget design passer perfekt til møterommet, på konferanser eller som gave til kunder og ansatte.

07 Media trykker notatblokker i små og store volumer og i mange forskjellige varianter. Kanskje du vil ha en spiralheftet notatblokk? En limfrest notatblokk? Eller en notatblokk med avrundet hjørne? Vi fikser!

Kontaktskjema

Notatblokker i alle størrelser

Felles for de fleste notatbøker er at de skal være hendige i størrelsen og lette å ta med seg. Dette er spesielt praktisk dersom man skal notere ned ideer og tanker mens man er på farten. Ønsker du derimot en større blokk i for eksempel A4-størrelse, ordner vi selvsagt det også. Vi kan trykke notatblokker og notatbøker i mange forskjellige størrelser og utførelser, og finner garantert en variant du vil bli fornøyd med.

Notatblokk i Pantone-farger

Mange reklamebyråer og grafiske designere velger Pantone-farger fremfor fire farger (kalt CMYK-farger). Pantone er et fargereferansesystem hvor hver farge har sin unike kode. Dette sikrer nøyaktig den samme fargen hver eneste gang. 07 Media lager notatblokker i offset med Pantone-farger.

Eksklusive notatblokker med eget design

For dem som ønsker å utmerke seg spesielt leverer vi ekstra flotte og eksklusive notatblokker. Disse kan blant annet produseres gjennom fire ulike trykketeknikker:

  • PP-folie i matt eller blank utførelse
  • Foliepreg med metallicfolie gjør overflaten spesielt flott
  • Blindpreg er en spennende teknikk hvor for eksempel logoen eller emblemet på en notatblokk kan utheves eller senkes i papiret og gi et elegant uttrykk
  • UV-spotlakk er blank eller matt lakk som fremhever deler av trykksaken og skaper en fresh effekt

Bestille notatblokk med logo

Vi trykker spesialtilpassede notatblokker i alle størrelser, og sørger at du får designet og kvaliteten akkurat slik du ønsker. Her er det bare fantasien som setter grenser! Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning for deg.