En dataskjerm med visning av en nettside. Illustrasjonsbilde.

Nettside og hjemmeside til din bedrift

Nettsiden er en viktig salgskanal for de fleste bedrifter, og er ofte det første møtet mellom nye kunder og din bedrift. Vi utvikler profesjonelle og brukervennlige nettsider som gjør deg synlig, øker salget og bygger din merkevare.

Uansett om du bare trenger en enkel og informativ hjemmeside, eller en mer omfattende teknisk løsning, kan vi hjelpe deg. Vi har lang erfaring innen webutvikling og webdesign, og vet hva som skal til for å lage en nettside som viser bedriften din fra sin beste side.

Kontaktskjema

Brukervennlige nettsider

Nøkkelen til en brukervennlig nettside er kunnskap om målgruppen din og hva de ønsker når de besøker nettsiden. Vi lager nettsider som enkle å bruke og navigere  og som lever opp til kravene om universell utforming. På denne måten sørger vi for at alle brukere får en like god opplevelse når de besøker nettsiden din.

Webdesign – design av nettside

Et godt nettsidedesign handler ikke bare om hvordan nettsiden ser ut, men også om hvordan designet fungerer i bruk, såkalt UX-design. Vi har lang erfaring med design av nettsider, og tilbyr komplette tjenester innen webdesign. Våre webdesignere sørger for at du får en elegant, merkevarebyggende og sømløs hjemmeside. 

Hvordan går vi frem for å lage en nettside?

Det aller viktigste for oss er at du når dine mål! Derfor tar vi først en prat med deg for å finne ut hva du ønsker og trenger, og hvordan den nye nettsiden din skal hjelpe deg med å oppnå målene dine. Deretter vurderer vi hva som vil være nødvendig av funksjonalitet, rammeverk, innhold og design for akkurat din nettside. Du får et hyggelig og fornuftig pristilbud tilpasset dine ønsker og behov, før vi bretter opp ermene og går i gang med din nye nettside.

Pris på nettside

Hvor mye en nettside koster avhenger av flere forhold. Den viktige faktoren er hvor avansert og omfattende løsning du er på jakt etter. Det er stor forskjell på dem som bare trenger en enkel, estetisk nettside med litt informasjon om bedriften, og de som er avhengige av en brukervennlig og omfattende nettside for å få salg. Vi tilbyr begge deler og alt midt imellom, så ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig pristilbud tilpasset dine ønsker og behov.

Bestille nettside

Hos 07 Media tilbyr vi to løsninger:

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med en suksessfull nettside tilpasset dine ønsker og behov.