Starte nettbutikk for din bedrift

Demonstrasjon på hvordan man kan lage en nettbutikk. 07 Media sin produkt-nettside. Illustrasjonsbilde.

Ønsker du å starte nettbutikk? Eller har du allerede en nettbutikkløsning som du ønsker å pusse opp? Vi hjelper deg uansett hvor i prosessen du er. Med lang erfaring innen webutvikling og webdesign vet vi hva som skal til for å lykkes med salg på nett.

Det er ingen tvil om at vi handler mer og mer på nett. Derfor er nettbutikken blitt en viktig salgskanal for mange bedrifter. I 07 Media utvikler vi brukervennlige nettbutikker som gir deg flere salg og økt synlighet i søkemotorene.

Vi hjelper deg med å starte nettbutikk som skaper salg

Vi hjelper deg med å starte nettbutikk! Vi sørger for at du får en nettbutikk som er lett å bruke – både for deg og for kundene dine. Den viktigste funksjonen nettbutikken skal ha er å skaffe bedriften flere kunder og salg, og derfor legger vi alt til rette for at kundene skal få lyst til å handle. Det gjør vi gjennom et lekkert design, godt innhold og brukervennlige løsninger.

Bilde
Nettside med nettbutikk

Nettside med nettbutikk

Hvis du ikke har noen nettside i dag, og ønsker å starte nettbutikk, kan vi sette opp en helt ny webshop for deg med alt du trenger av produktsider og betalingsløsninger. Vi kan også tilby integrasjoner som lar deg koble den nye nettbutikken til en nettside du allerede har fra før, noe som gir en sømløs overgang mellom nettside og nettbutikk.

Design og brukervennlighet

Design og brukervennlighet

Vi har webdesignere som spesialiserer seg på design av nettsider og nettbutikker. Vi vet hva som fungerer, og sørger for at du får en nettbutikkløsning som er intuitiv, enkel å bruke og oppfyller kravene til universell utforming. Ikke minst skal den se lekker ut og ivareta din merkevare på en god måte. Alt dette tar våre webdesignere hånd om.

Hvordan går vi frem for å lage en nettbutikk?

Hvordan går vi frem for å lage en nettbutikk?

Det aller viktigste for oss er at du når dine mål! Derfor tar vi først en prat med deg for å finne ut hvordan nettbutikken skal hjelpe deg med å oppnå målene dine. Vi vurderer hva som vil være nødvendig av funksjonalitet, innhold og design, og sender deg et hyggelig og fornuftig pristilbud tilpasset dine ønsker og behov. Så hjelper vi deg med å starte nettbutikk!

Pris på å starte nettbutikk

Pris på å starte nettbutikk

Hvor mye en nettbutikk koster avhenger av flere forhold. Det viktigste er hvor avansert og omfattende løsning du er på jakt etter. En nettbutikk kan være fra den aller enkleste løsningen til komplette, skreddersydde systemer. Vi tilbyr begge deler og alt midt imellom, så ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig pristilbud tilpasset dine ønsker og behov.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss