Digital publisering på tvers av medier med mPublish

Et ikon for å publisere i mPublish, med et blått ark med linjer og en liten oransje firkant i høyre hjørne. Illustrasjon.

Å først tilrettelegge innhold for publisering på papir for så å publisere samme innhold på nettet, er både tidkrevende og kostbart. Med mPublish fra 07 Media automatiseres og tilrettelegges publiseringen for både nett og papir – helt eller delvis.

mPublish: Publiser digitalt

Vi har det beste systemet og publiseringsverktøyet for å publisere innholdet ditt digitalt. Du sparer tid og penger ved å gjøre innholdet ditt digitalt tilgjengelig. mPublish er en helhetlig publiseringsløsning som gjør det mulig å publisere det samme innholdet på tvers av kanaler og formater.

Bilde
Parallellpublisering på flere plattformer

Parallellpublisering på flere plattformer

Kort fortalt er mPublish en plattform for parallellpublisering. Det vil si at systemet lar deg publisere innhold på tvers av ulike kanaler og formater. Hvis vi skal bruke enda litt flere ord kan vi beskrive det som en modulbasert plattform som effektiviserer publisering i flere medier, også kalt cross media. Uansett hvordan vi beskriver det, er det ikke tvil om at mPublish gjør oppgaven å publisere på nett og digitalt mye enklere for deg som kunde.

Dynamiske løsninger for publisering og effektiv sideombrekking

Dynamiske løsninger for publisering og effektiv sideombrekking

Siden løsningen er modulbasert, gir den effektiv sideombrekking og brekking av innhold, samtidig som den har dynamiske løsninger for digitale kanaler – enten vi snakker om hele eller deler av den trykte teksten. I tillegg kan systemet kobles til andre moduler for publisering av stillingsannonser, redigeringsmodu, nyhetsmodul, med mer.

Medieuavhengig database

Medieuavhengig database

mPublish baserer seg på xml og gir således en medieuavhengig database som er forberedt på fremtidens publiseringsbehov.

Teknologisk spisskompetanse innen publisering

Teknologisk spisskompetanse innen publisering

I 07 Media har vi teknologisk spisskompetanse på automatiserte publiseringsløsninger. I tillegg har vi nærhet til, innsikt i, og kompetanse innenfor de forskjellige produksjonsprosessene. Dette gjør at vi kan levere komplette tekniske løsninger for deg og din bedrift, som garantert vil gjøre publisering av innhold til en lek.

Vi tar gjerne en prat om hvordan mPublish kan hjelpe din bedrift! Ta kontakt med oss med dine ønsker og behov, så finner vi en god løsning sammen med deg.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss