Et ikon for mPublish, med et blått ark med linjer og en liten oransje firkant i høyre hjørne. Illustrasjon.

mPublish: Effektiv publisering på tvers av medier

Å først tilrettelegge innhold for publisering på papir for så å publisere samme innhold på nettet, er både tidkrevende og kostbart. Med mPublish fra 07 Media automatiseres og tilrettelegges publiseringen for både nett og papir – helt eller delvis.

Kontaktskjema

Parallellpublisering på flere plattformer

Kort fortalt er mPublish en plattform for parallellpublisering. Det vil si at systemet lar deg publisere innhold på tvers av ulike kanaler og formater. Hvis vi skal bruke enda litt flere ord kan vi beskrive det som en modulbasert plattform som effektiviserer publisering i flere medier, også kalt cross media. Uansett hvordan vi beskriver det, er det ikke tvil om at mPublish gjør oppgaven med publisering på nett og digitalt mye enklere for deg som kunde.

Dynamiske løsninger og effektiv sideombrekking

Siden løsningen er modulbasert, gir den effektiv sideombrekking og brekking av innhold, samtidig som den har dynamiske løsninger for digitale kanaler – enten vi snakker om hele eller deler av den trykte teksten. I tillegg kan systemet kobles til andre moduler for publisering av stillingsannonser, redigeringsmodu, nyhetsmodul, med mer. 

Medieuavhengig database

mPublish baserer seg på xml og gir således en medieuavhengig database som er forberedt på fremtidens publiseringsbehov.

Teknologisk spisskompetanse innen publisering

I 07 Media har vi teknologisk spisskompetanse på automatiserte publiseringsløsninger. I tillegg har vi nærhet til, innsikt i, og kompetanse innenfor de forskjellige produksjonsprosessene. Dette gjør at vi kan levere komplette tekniske løsninger for deg og din bedrift, som garantert vil gjøre publisering av innhold til en lek.

Vi tar gjerne en prat om hvordan mPublish kan hjelpe din bedrift! Ta kontakt med oss med dine ønsker og behov, så finner vi en god løsning sammen med deg.