Messemateriell for utstillinger og kontorer

Forskjellige messemateriell; messevegg og stand-bord i 07 profil. Illustrasjonsbilde.

Vi har lang erfaring med å designe og produsere skreddersydde produkter og løsninger for messemateriell, det gjelder alt innen messer, utstillinger og kontorlokaler. Enten du vil skape stolthet internt i bedriften, stille ut på en messe eller lage en utstilling, vil du sannsynligvis trenge både vanlige eller digitale skilt og skjermløsninger, storformat plakater, foliedekor, roll ups og bannere – eller hele vegger med skreddersydd branding eller annet ønsket design som gjør deg synlig.

Skap inntrykk med godt messemateriell!

Hvordan man innreder og designer kontoret eller stand på messer, påvirker både intern bedriftskultur og kundenes oppfatning av bedriften. Ofte skal det ikke så mye til for å skape et bedre inntrykk. En bedrift som er stolt av arbeidsplassen sin, bør investere i å skape kontoromgivelser som motiverer og engasjerer de ansatte.

 

Bilde
Alle størrelser og formater!

Alle størrelser og formater!

Med et av landets ledende fagmiljøer og en høyteknologiske maskinpark, håndterer vi de fleste størrelser og formater innen messemateriell. Vi hjelper deg med alt fra idé og konsept, til grafisk design, trykk og ferdig monterte løsninger!

La oss lage noe fint!

La oss lage noe fint!

Ta kontakt, vi vil gjerne svare på alt du trenger å vite, slik at du får laget en mest mulig effektiv løsning for deg og din bedrift. Du hører fra oss innen 24 timer, som oftest tidligere.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss