Skap rask vekst med merkevarestrategi!

stegene til en merkevarestrategi skrevet på et whiteboard

Merkevarestrategi er viktig for å se merkevare, produkt og bedriftskultur i en helhet. Enten du skal lansere et nytt produkt, starte en ny bedrift eller videreutvikle en gammel, ja, så trenger du en fullstendig merkevareplattform som vil hjelpe deg på veien til suksess.

Anna Aune. Foto.

SNAKK MED OSS OM MERKEVARESTRATEGI!

Anna Aune
Seniordesigner
Mobil: +4792619498
Mail: anna.aune@07.no

Målet med en merkevarestrategi

Poenget med å ha en strategi for merkevare er for å oppnå følgende mål:

  1. Unikhet ved merkevaren 
  2. Retning og mål for virksomheten 
  3. Visuell identitet  
  4. Intern bedriftskultur tuftet på merkevarestrategien 

Vi vet at en bedrift, et produkt eller en tjeneste kun er like bra, eller kjent, som selve merkevaren. Veldig mange fokuserer kun på én av delene i dette puslespillet. Sannheten er at både merkevare, produkt og intern bedriftskultur henger nøye sammen. 

Skill deg ut

Hvis du opererer i et konkurranseutsatt marked, eller i en bransje hvor estetikk og design kan øke oppmerksomheten og inntektene dine, bør du vurdere å få på plass en full merkevarestrategi. 

Hvis du allerede har en strategi for merkevaren din, er det flere grunner til å ta den opp og se på den på nytt. Kanskje har markedet, brukervaner eller målgruppene dine har endret seg? Kanskje har du fått nye konkurrenter siden sist, eller du sitter med en plagsom følelse av at design av logoen eller den visuelle identiteten har gått ut på dato? Uansett, bør strategien justeres med jevne mellomrom i takt med endringene i markedet. 

Skap stemning og historiefortelling

I dag er det allment kjent at en merkevarestrategi ikke stopper ved bedriftens «look & feel». Det handler om å knytte følelser til merkevaren. Det handler om å gjøre den unik og skape den rette historiefortellingen til din merkevare. En god strategi inneholder bedriftens overordnede kommunikasjon, som skal gjenspeile selskapets kjerne, og gjennomsyre alt fra bedriftskultur, verdier og målsettinger til holdninger, ansatte, ledelse, eierskap og forretningsstrategi – alt sammen synliggjort gjennom bedriftens visuelle identitet. 

Bruk 07 Media til utforming av din merkevarestrategi

En merkevarestrategi kan være omfattende eller enkel – alt etter tids- og budsjettrammer. Vi har god erfaring med at man kommer langt med det siste. Vår metode vil involvere nøkkelpersoner i bedriften den til en inspirerende workshop som identifiserer mål, utfordringer og muligheter for virksomheten din. Hvor langt vi skal gå i forhold til strategisk design, konseptutvikling, innholdsproduksjon og visuell identitet, avgjøres av deg som kunde.  

LA OSS LAGE NOE FINT SAMMEN!

Ta kontakt, vi vil gjerne svare på alt du trenger å vite, slik at du får laget en mest mulig effektiv løsning for deg og din bedrift.

Du er kanskje også interessert i

Strategisk design

Den visuelle identiteten spiller en nøkkelrolle i all kommunikasjon. Hvordan du utvikler, ivaretar og bruker den visuelle identiteten på tvers av flater og medier har stor påvirkning på oppfattelsen av din merkevare. Derfor er en god grafisk profil et viktig strategisk verktøy som bør utvikles og ivaretas av dyktige fagfolk.

Design av logo

Logoen er er selve symbolet på din merkevare. En logo som er utformet riktig skaper sterke assosiasjoner mellom kunden og din bedrift, og fungerer som en rød tråd i all kommunikasjon og markedsføring. Derfor er logoen din ikke bare viktig, men ekstremt verdifull! Vi i 07 Media har lang erfaring med utforming av logo og profildesign.

Visuell identitet

Visuell identitet og design utgjør din merkevare, og er et sett av visuelle og materielle egenskaper ved produktet, tjenesten eller bedriften din. Målet med en sterk logo og visuell identitet er å oppnå fordeler i markedet, gjøre deg synlig og gjenkjennelig. 07 Media leverer komplette tjenester innen visuell identitet.

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.