Markedsføring i sosiale medier

Kontaktskjema

Hvorfor bruke sosiale medier som bedrift?

Sosiale medier kan være et fantastisk sted for bedrifter! I sosiale kanaler kan du kommunisere direkte med kunder, prospekter og ansatte på en måte som ikke er like enkelt på andre, mer tradisjonelle flater. Sosiale medier er et godt sted å bygge merkevare, dele “behind the scenes”, la følgerne bli kjent med bedriften din og skape engasjement. Ikke minst er det ofte svært kostnadseffektivt og resultatskapende å annonsere mot riktige målgrupper i sosiale medier.

Få hjelp med sosiale medier fra vårt byrå

Vi hjelper deg med alt fra A til Å innen sosiale medier. 

Vi tilbyr blant annet:

  • Drift av dine sosiale kanaler
  • Annonsering på bl.a. Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn
  • Produksjon av godt innhold – video, tekst og bilder
  • Rådgivning, strategi og publiseringsplan
  • Workshop og kursing

Vi er rimelig sikre på at vi kan hjelpe deg med det aller meste innen sosiale medier, og tar gjerne en kreativ økt sammen med deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan markedsføring i sosiale medier kan hjelpe din bedrift.

Drift av sosiale medier

Er du usikker på hvilke sosiale medier du bør benytte for bedriften, og hvilket innhold som gjør det best i hvilke kanaler? Da er du ikke alene! Mange bedrifter poster innhold litt uten mål og mening, noe som kan føre til lavt engasjement, lite spredning og i verste fall bortkastet tid. Våre markedsførere har lang erfaring med drift av sosiale medier for ulike bedrifter, og hjelper deg gjerne med å komme i gang med strategisk bruk av sosiale medier. Du bestemmer selv om du bare ønsker noen råd og en kreativ workshop for å komme i gang selv, eller om du ønsker at vi skal lage innhold og drifte kontoen din for deg. Vi er fleksible, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å få mer ut av sosiale medier.

Annonsering på Facebook og Instagram

Annonsering på sosiale plattformer som Facebook og Instagram er en kostnadseffektiv måte å nå din målgruppe på. Men vet du hvordan du bør gå frem for å få mest mulig igjen for annonsekronene dine? Har du innsikt i hvilken type innhold som vil treffe målgruppen best? Og har du tenkt på kundereisen fra annonsen og videre inn i ditt univers? 

Ikke? Da er det kanskje på tide å tenke på å få litt hjelp av en sparringspartner. Hos oss jobber digitale markedsførere som vet hva som skal til for at din bedrift skal få mest mulig ut av annonsering på sosiale medier. Vi hjelper deg gjerne i gang med annonseringen, eller tar oss av det hele for deg – alt ettersom hva du ønsker. Ta gjerne kontakt!

Annonsering på Snapchat og Snapchat-filter

Snapchat er fortsatt et godt sted å nå yngre målgrupper, selv om flere av de litt eldre målgruppene også har begynt å hive seg på. Med målrettet annonsering kan du nå ut til en bred målgruppe, og oppnå svært gode resultater. Det har vi erfart – gang på gang! Vi hjelper deg med alt fra Snapchat-annonser til snapfilter og lenses. Vi har kreative og analytiske hoder som gjerne hjelper deg med å nå målgruppen din på Snapchat!

Annonsering og publisering på LinkedIn

LinkedIn er en spennende plattform! Den egner seg kanskje særlig godt for B2B-bedrifter, altså bedrifter som kommuniserer til andre bedrifter i stedet for enkeltforbrukeren.På LinkedIn er det mer fokus på det profesjonelle livet og arbeidshverdagen enn i andre sosiale medier, og derfor er det spesielt viktig å lage innhold som er tilpasset plattformen. Vi synes det er skikkelig stas å få hjelpe bedrifter med å bli mer synlige på LinkedIn, og tar gjerne en prat med deg! 

Workshop og kursing i sosiale medier

Vi tilbyr både kurs og workshop i sosiale medier. Hos oss jobber mange kreative hoder som elsker å hjelpe bedrifter med å få mest mulig ut av sosiale medier. Vi tar gjerne en kreativ økt sammen med deg!