Lang erfaring med lager og logistikk!

Oversiktsbilde av lager med trykksaker lager og logistikk i Oslo

07 Media har lang erfaring med lager og logistikk. Alt fra lagerhold, pakking, samt utsendelse av trykkeriprodukter og markedsmateriell. Vi sørger for at ditt materiell blir lagret, pakket og distribuert – akkurat så trygt, raskt og effektivt du ønsker at det skal bli gjort.

Henrik Hartberg

Ta kontakt for en prat om kort leveringstid!

Henrik Hartberg
Salgssjef
Mobil: +47 915 62 888
Mail: henrik.hartberg@07.no

Dedikerte medarbeidere

I våre lokaler tar vi vare på store mengder materiell for våre kunder. Med dedikerte medarbeidere som sørger for riktig registrering og oppbevaring kan du være trygg på at ditt materiell befinner seg i de beste hender. Vi gjennomfører også sjekk av materiellet når det kommer til oss for å sikre at det er akkurat slik du ønsker det når behovet melder seg. Vi tilbyr lager og logistikk i Oslo og på Aurskog. 

dedikert medarbeider som pakker for lager og logistikk ved 07 Medias lager på Aurskog

Effektivt pakkeri

Vårt pakkeri håndterer ikke bare små og mellomstore aktører, men også noen av Norges største merkevarer. Plasseringen i direkte tilknytning til vår produksjonsavdeling gjør at vi kan levere raske og effektive løsninger.

En og en eller komplekse kampanjer med flere hundre elementer – vårt pakkeri er tilpasset de fleste oppdrag, og kombinerer pakker med lagerførte og nyproduserte varer i en og samme forsendelse. Det gir kostnadseffektive løsninger og mindre administrasjon for våre kunder, men viktigst av alt er vårt fokus på at hver enkelt pakke inneholder akkurat det som er bestilt.

Lager og logistikk på samme sted gir kort leveringstid

Med trykkeri, lager og pakkeri samlet i ett hus får vi dine trykksaker ut i en fei! Vi distribuerer over 200 000 pakker årlig fra eget hus og disponerer flere tusen pallereoler og hyllemeter med lagringsplass. Slik sikrer vi at ditt budskap når ut til rett tid.

lager og logistikk i oslo. Trykkeri med trykksaker

Distribusjon og transport

Vår lange erfaring med å finne den mest fordelaktige forsendelsesmetoden gir våre kunder trygghet på at deres varer kommer frem akkurat dit de måtte ønske – enten det viktigste er kostnader, leveringshastighet eller sikkerhet. Som en stor aktør i markedet kan vi tilby svært gunstige avtaler på transport.

MediaControl – skreddersydd bestillingsløsning

Som et supplement til lager, pakkeri og distribusjon, har 07 Media bygget opp en bestillingsløsning for å bestille materiell direkte på nett, uten å måtte laste opp filer og spesifikasjoner hver gang. Samtidig gir den full oversikt over lagerbeholdning og behov hos hver enkelt avdeling. Les mer om skreddersøm og MediaControl.

LA OSS TA EN PRAT OM FORDELENE 07 MEDIA KAN TILBY!

Du er kanskje også interessert i

Publisere digitalt på tvers av medier med mPublish!

Å først tilrettelegge innhold for publisering på papir for så å publisere samme innhold på nettet, er både tidkrevende og kostbart. Med mPublish fra 07 Media automatiseres og tilrettelegges publiseringen for både nett og papir – helt eller delvis.

MediaControl: bestillingsløsning for markedsmateriell

Med 07 Medias skreddersydd bestillingsløsning 07 MediaControl kan du bestille markedsmateriell direkte på nett, uten å måtte laste opp filer og spesifikasjoner hver gang. Med full oversikt over lagerbeholdning og behov hos hver enkelt avdeling.

Norges største og beste trykkeri - med fokus på topp kvalitet

Vi er stolte over vår spisskompetanse innenfor alle våre trykketjenester; digitale- så vel som offset! Med vår innovative og moderne maskinpark produserer og leverer vi alt fra store til små opplag, alle formater, og så klart den ferdiggjøringen du måtte ønske!​

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.