En pall med 8 pappkasser i 07s profil. Illustrasjonsbilde.

Lager og logistikk

Kontaktskjema

Lagerhold av dine trykkprodukter

I vår lokaler tar vi vare på store mengder materiell for våre kunder. Med dedikerte medarbeidere som sørger for riktig registrering og oppbevaring kan du være trygg på at ditt materiell befinner seg i de beste hender. Vi gjennomfører også sjekk av materiellet når det kommer til oss for å sikre at det er akkurat slik du ønsker det når behovet melder seg.

Effektivt pakkeri

En og en eller komplekse kampanjer med flere hundre elementer – vårt pakkeri er tilpasset de fleste oppdrag, og kombinerer pakker med lagerførte og nyproduserte varer i en og samme forsendelse. Det gir kostnadseffektive løsninger og mindre administrasjon for våre kunder, men viktigst av alt er vårt fokus på at hver enkelt pakke inneholder akkurat det som er bestilt.

Distribusjon og transport

Vår lange erfaring med å finne den mest fordelaktige forsendelsesmetoden gir våre kunder trygghet på at deres varer kommer frem akkurat dit de måtte ønske – enten det viktigste er kostnader, leveringshastighet eller sikkerhet. Som en stor aktør i markedet kan vi tilby svært gunstige avtaler på transport.