Tosidig, stående konvolutt med 07´s logo og adresse nede i høyre hjørnet foran, og de blå profilklammene på hele baksiden. Illustrasjon.

Konvolutter med trykk

Alt kan trykkes på en konvolutt! Konvolutter med eget trykk får posten din til å skille seg ut, og gir et profesjonelt førsteinntrykk. Uansett om du bare ønsker en helt enkel konvolutt med logo eller et mer helhetlig design i ulike farger, kan vi i 07 Media hjelpe deg.

Kontaktskjema

Hvorfor konvolutt med trykk?

I en verden hvor stadig mer skal være digitalt, og postkassen blir tommere og tommere, har konvolutter og brev større effekt. Gjennom spesialtilpassede konvolutter med trykk skaper du en helhetlig kommunikasjon og tiltrekker deg kundens oppmerksomhet allerede fra brevet hentes i postkassen. Konvolutten kan rett og slett gi kommunikasjonen din et ekstra løft!

Konvolutter med og uten vindu

Vi produserer og leverer konvolutter med logotrykk og profilering i de fleste tenkelige størrelser, farger og formater. Du kan velge om du ønsker konvolutt med eller uten vindu – vi hjelper deg gjerne med begge deler.

Antall konvolutter i bestillingen

Hos 07 Media er det ingen krav til minsteantall i bestillingen. Vi trykker det antallet du trenger!

Konvoluttstørrelser

07 Media kan levere konvolutter i alle størrelser, men noen er vanligere enn andre. Etter norsk standard er dette blant de vanligste størrelsene på konvolutter:

  • E65: 22 x 11 cm, som tilsvarer 1/3 av A4-størrelse. Populær til å sende faktura eller andre A4-ark som kan brettes i tre.
  • C6: 11,4 x 16,2 cm, som tilsvarer A6-størrelse.
  • C5: 23 x 16 cm, som tilsvarer 1/2 av A4-størrelse. Brukes til A4-ark som kan brettes i to eller til små brosjyrer.
  • C4: 32,5 x 23 cm, som tilsvarer A4-størrelse. Brukes til dokumenter som ikke skal brettes, brosjyrer og hefter.
  • B4: 25 x 35,3 cm. Ekstra stor konvolutt som er egnet til å sende større hefter eller manualer.

Vi leverer stadig flere personaliserte utsendelser, og har god oversikt over og lang erfaring med de ulike størrelsene og formatene.

Trykking, pakking og levering av konvolutter

Vi ordner alt fra A til Å. Vi trykker konvoluttene etter dine ønsker, pakker dem og sender dem avgårde. Med tilrettelagte maskiner ved våre trykkerier og ikke minst gode systemer innen lager og logistikk sørger vi for rask og effektiv behandling av din konvoluttbestilling.

Bestille konvolutter med trykk

Ta kontakt med dine ønsker, så vil vi avklare det vi trenger for å kunne gi deg en pris. Våre hyggelige rådgivere hjelper deg med viktige valg som:

  • Papirkvalitet
  • Konvoluttstørrelse
  • Design
  • Antall
  • Leveringstidspunkt