Konvolutt med trykk

Tosidig, stående konvolutt med 07´s trykk, logo og adresse nede i høyre hjørnet foran, og 07's blå profilklammer på hele baksiden. Illustrasjon.

07 Media trykker og designer din konvolutt, uansett behov! Ønsker du en helt enkel konvolutt med logo eller et mer helhetlig design i ulike farger, kan vi i 07 Media hjelpe deg.

Ingen krav til minsteantall!

Hos 07 Media er det ingen krav til minsteantall i bestillingen, og vi trykker det antallet du trenger! Vi leverer stadig flere personaliserte og spesialtilpassede konvolutter med trykk, for å tiltrekke oppmerksomhet! Uansett om du ønsker en helt enkel konvolutt med logo, eller et mer helhetlig design i ulike farger kan vi i 07 Media hjelpe deg! Stol på vår lange erfaring med de ulike størrelsene og formatene.

Bilde
Konvolutt med og uten vindu

Konvolutt med og uten vindu

Vi produserer og leverer konvolutter med logotrykk og profilering i de fleste tenkelige størrelser, farger og formater. Du kan velge om du ønsker konvolutt med eller uten vindu – vi hjelper deg gjerne med begge deler.

Trykking, pakking og levering

Trykking, pakking og levering

Vi ordner alt fra A til Å. Vi lager konvolutter med trykk etter dine ønsker, pakker dem og sender dem avgårde. Med tilrettelagte maskiner ved våre trykkerier og ikke minst gode systemer innen lager og logistikk sørger vi for rask og effektiv behandling av din konvoluttbestilling.

Størrelser

Størrelser

07 Media kan levere konvolutter med trykk i alle størrelser, men noen er vanligere enn andre. Etter norsk standard er dette de vanligste størrelsene:

E65: 22 x 11 cm, som tilsvarer 1/3 av A4-størrelse. C6: 11,4 x 16,2 cm, som tilsvarer A6-størrelse.

C5: 23 x 16 cm, som tilsvarer 1/2 av A4-størrelse. C4: 32,5 x 23 cm, som tilsvarer A4-størrelse.

B4: 25 x 35,3 cm. Ekstra stor konvolutt.

Gi kommunikasjonen din et ekstra løft!

Gi kommunikasjonen din et ekstra løft!

Ta kontakt med dine ønsker, så vil vi avklare det vi trenger for å kunne gi deg en pris. Våre hyggelige rådgivere hjelper deg med viktige valg som: papirkvalitet, konvoluttstørrelse, design, antall, og leveringstidspunkt

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss