Kampanjesider og landingssider

Tre skjermer, en stasjonær PC, en bærbar PC og en mobil. På skjermene er det enkel animasjon av 07 sine profilelementer. Animasjon.

Nøkkelen til suksess med digitale kampanjer og annonser er ofte en god og salgsutløsende landingsside. Med en godt utformet kampanjeside vil du øke antall salg og henvendelser, og få et konkurransefortrinn på dine viktigste produkter og tjenester.

07 Media har lang erfaring innen digital annonsering og webutvikling. Vi vet hva som skal til for å skape gode og salgsutløsende landingssider som gir resultater.

Skill deg ut fra mengden med kampanjesider!

En landingsside er en side på nettstedet ditt som folk kommer til når de har klikket på en handlingsoppfordring (CTA), for eksempel i en annonse på Facebook. Landingssiden skiller seg fra den generelle nettsiden din ved at den har ett bestemt formål, handler om én bestemt vare eller tjeneste og kanskje bare er tilgjengelig en viss periode. Det er derfor man også kan kalle en landingsside for en kampanjeside.

Bilde
Fordelen med kampanjesider

Fordelen med kampanjesider

Kampanjesider og landingssider er en av de viktigste delen av digital markedsføring. Det hjelper ikke å lage gode annonser på sosiale medier eller i nettavisene hvis ikke siden kunden kommer til er overbevisende, profesjonell og salgsutløsende. Derfor er det viktig at man bruker tid på å utforme gode landingssider som hjelper bedriften med å oppnå de ønskede målene for kampanjen.

07 Media lager kampanjesider som konverterer

07 Media lager kampanjesider som konverterer

Vi har lang erfaring med utvikling av gode landingssider og kampanjesider som øker sjansen for at de besøkende gjennomfører den handlingen du vil at de skal gjøre. Vi skreddersyr gjerne en kampanjeside tilpasset dine behov og ønsker. Ta gjerne kontakt med oss, så setter vi i gang!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss