Innsikt og dataanalyse

Et enkelt søylediagram i 07 profil. Illustrasjonsbilde.

Analyse og innsikt er noe av det viktigste for å lykkes på nett. Beslutninger som er basert på ekte data gjør deg mer treffsikker i kommunikasjonen og danner grunnlag for økt markedsforståelse og vekst. Hvis man ikke har innsikt i dataene, vet man jo ikke hva som fungerer og ikke!

Våre analytiske hoder elsker å dykke ned i materien, enten det gjelder nettsidestatistikk, kundeatferd eller annonseresultater. Vi tester, måler og justerer – det gir resultater!

Dyktige analytiske hoder!

Våre analytiske hoder elsker å dykke ned i materien, enten det gjelder nettsidestatistikk, kundeatferd eller annonseresultater. Vi tester, måler og justerer – det gir resultater!

Bilde
Hvorfor trenger du innsikt?

Hvorfor trenger du innsikt?

En av forutsetningene for å lykkes med markedsføring og kommunikasjon er at du kjenner målgruppen din. Analyse av data kan gi deg svar på hvem kundene dine er, hva som kjennetegner dem, hvordan de oppfører seg (brukeratferd) og hvilke utfordringer du skal løse for dem. Dette er verdifull innsikt som gjør at du kan målrette kommunikasjonen og skape mer butikk.

Riktig analyse gir verdifull innsikt

Riktig analyse gir verdifull innsikt

Mengden av tall og statistikk i digitale kanaler kan virke overveldende, og for de fleste er ikke mangel på data et problem. Men hvordan utnytter du dataene? Hvordan gjør du dem til noe håndfast du faktisk kan bruke? Vi hjelper deg med å finne de riktige fokusområdene og måler effektivt på tvers av kanaler.

Datainnsamling med ulike verktøy

Datainnsamling med ulike verktøy

Vi hjelper deg med å implementere verktøy som samler inn den riktige og mest relevante informasjonen. Vi bruker måle- og analyseverktøy som gjør det enkelt å komme i gang i gang med innsiktsarbeidet, og sørger for at verktøyene er riktig innstilt slik at du får mest mulig ut av dataene som samles inn.

Få hjelp med analyse og innsikt

Få hjelp med analyse og innsikt

Vi har mange dyktige og analytiske hoder som gjerne tar en prat med deg om hvordan innsikt og analyse kan bidra til å styrke din bedrift. Sammen med deg finner vi ut av behov, ønsker og målsetninger, og skreddersyr en løsning for din bedrift. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og et hyggelig pristilbud.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss