Innlegg

Arkiv over våre publiserte artikler og nyhetssaker.

Fra Burma til Aurskog

Stories

Den store 07-familien er sammensatt av om lag 230 personer, alle med ulik kompetanse, etnisk bakgrunn og alder. Det er folka våre som gjør at vi kan vise til en unik allsidighet i tjenesteområder, og god arbeidskultur.

Riktig bruk av papir styrker din bedrifts identitet og merkevare

Stories

Vi elsker å formidle budskap og historier med papir som kommunikasjonskanal. Selv om mye kommunikasjon nå foregår digitalt, er kombinasjonen av papir og digital formidling i veldig mange sammenhenger viktig når du ønsker å nå ut til en bred målgruppe.

Arbeidsglede – de mest verdifulle tingene er gratis

Stories

Energien og motivasjonen stiger merkbart når vi igjen kan samle våre kolleger på kontoret. Det er jo det gode samarbeidet og følelsen av fellesskap som bidrar til både trivsel og godt arbeidsmiljø på vår arbeidsplass.

Bygger nytt kraftsenter innen grafisk produksjon, medietjenester og logistikk

Stories

Nøkkelen til suksess i 07 Media er fokuset på å levere strålende service og kvalitet i alt vi gjør.

Trykte medier – verdens eldste form for massekommunikasjon

Stories

Det trykte mediet er verdens eldste form for massekommunikasjon, og 07 Media har røtter tilbake til 1940-tallet. Vi er i en kontinuerlig omstillingsfase etter hvert som nye teknologier overlapper hverandre.

Tidsskrift og magasin – ulike former for publikasjoner

Stories

Tidsskrifter og magasiner er periodiske publikasjoner som kommer ut med bestemte mellomrom, som regel i form av et stiftet eller limfrest hefte. Innholdet er som regel begrenset til et fag eller interesseområde.

Trykk og trykketeknikker

Stories

Trykkekunsten har sin opprinnelse i boktrykkerkunsten fra 1800-tallet, men har etter hvert utviklet seg til å omfatte veldig mye mer enn bare bøker. I dag består trykkekunsten av to hovedmetoder; offset og digitaltrykk.

Vi kan rapporter!

Stories

Enten du ønsker at vi tar hånd om hele prosessen – fra ferdig manus til publisert rapport, eller du leverer komplette filer, har vi løsningene for deg. Vi lager rapporter i de fleste publiseringskanaler, analoge som digitale. Eller kanskje du ønsker å parallellpublisere rapportene?

Trykte publikasjoner – gevinster i samspill med digitale løsninger

Stories

Publikasjon kommer av latinske ordet publicare – å gjøre noe offentlig tilgjengelig. På engelsk brukes ordet blant annet om publications (publikasjoner), publisher (utgiver) og public (offentlig). Og det er jo nettopp det som er fellesnevneren for disse produktene. Hensikten med tidsskrifter, magasiner, rapporter, kataloger, prospekter og bøker er, med få unntak, å nå ut til hele eller deler av befolkningen. I tillegg er brosjyrer, foldere og flyere (se markedsføring) andre former for publikasjoner.

Merkevarestrategi skaper rask vekst!

Stories

Merkevarestrategi er viktig for å se merkevare, produkt og bedriftskultur i en helhet. Enten du skal lansere et nytt produkt, starte en ny bedrift eller videreutvikle en gammel, ja, så trenger du en fullstendig merkevareplattform som vil hjelpe deg på veien til suksess.

Visuell profil og logo – Skap et godt førsteinntrykk!

Stories

Logo og visuell profil er førsteinntrykket en kunde har av selskapet, tjenesten eller produktet ditt, som skal skille seg fra konkurrentene, og som skal skape gjenkjennelse. Dette gjelder enten du opererer i offentlig eller privat sektor.

Hva er bokdesign og redaksjonell design?

Stories

Hva er bokdesign? Bokdesign og redaksjonell design omfatter alt fra bokomslag og magasin layout til design av tidsskrifter, rapporter og bøker i alle sjangre.

Visittkort – En liten del av deg selv!

Stories

Kjært barn har mange navn. Om du kaller det visittkort, kontaktkort, eller noe annet, er et kort med din kontaktinformasjon er nyttig. Visittkort er mer enn bare kontaktinformasjon på et stykke papir – det er en liten del av deg selv som du legger igjen hos kunder og samarbeidspartnere.

Ferdiggjøring av trykksaker!

Stories

Selve trykkingen er kun første steg i prosessen mot en ferdig trykksak. Når trykkingen er overstått gjenstår ferdiggjøring, som ofte innebærer prosesser som stifting, utstansing, falsing (bretting), foliering, adressering eller spiralisering.

Lang erfaring med lager og logistikk!

Stories

07 Media har lang erfaring med lagerhold, pakking, samt utsendelse av trykkeriprodukter og markedsmateriell. Vi sørger for at ditt materiell blir lagret, pakket og distribuert – akkurat så trygt, raskt og effektivt du ønsker at det skal bli gjort.

Gjør årsrapporten DIGITAL – og bruk den som et salgsverktøy

Stories

Liten eller mellomstor bedrift, sa du? Årsrapport, årsberetning og årsregnskap er ikke obligatorisk å levere for mindre bedrifter og foretak. Men, også for de aller fleste små og mellomstore bedrifter kan årsrapporten være en svært effektiv måte å presentere virksomheten på.

Fem nye år med kvalitetsstempelet FSC

Stories

Vi i 07 Media tror bestemt at vi kan utgjøre en forskjell og bidra til at den verden vi lever i blir litt bedre i dag, i morgen og for kommende generasjoner.

Skap julestemning på kontoret med dekorative trykksaker!

Trykkprodukt

Gjør det lille ekstra, og skap julestemning på kontoret med bærekraftige trykksaker! Etter lang tid med Teams-møter og kolleger på hjemme- og bortekontor, er vi ENDELIG klare for å treffe hverandre igjen. Vi tipper dere er som oss, og gleder dere til at medarbeiderne skal samles til gløgg og julequiz i desember, og så klart blir det skikkelig kick-off og julebord også! Vi hjelper deg med å skape god julestemning.

Gi rapporten din den oppmerksomheten den trenger!

Stories

Mange bedrifter utgir årlig et stort antall rapporter. En engasjerende og gjennomarbeidet rapport handler om å presentere informasjonen på en ryddig og engasjerende måte.

Universell utforming – Fra ekskludering til inkludering!

Stories

Universell utforming av informasjon som publiseres både i digitale og trykte medier har vært et krav i Norge siden 2014. Fra 2021 gjelder disse forskriftene for alle løsninger, ikke kun for nye løsninger. Universell utforming, definisjon: Tjenester skal være tilgjengelig for alle. Men hva innebærer egentlig universell utforming?

UN Global Compact – verdens største bedriftsdugnad for business og bærekraft!

Stories

Virksomheter måles ikke lenger utelukkende etter deres økonomiske nøkkeltall, men også etter hvilket fotavtrykk de etterlater seg, og 07 Media er ikke noe unntak.

10 ideer til hva din bedrift kan poste i sosiale medier

Stories

Av og til kan det være vanskelig å vite hva man skal publisere på Facebook og Instagram. Vi hjelper deg i gang med 10 tips!

07 Media vinner et av historiens største anbud!

Stories

Nøkkelen til suksess i 07 Media er fokuset på å levere strålende service og kvalitet i alt vi gjør.

World Creativity and Innovation Day

Stories

FN har satt 21. april 2021 som World Creativity and Innovation Day for å synliggjøre og øke bevissthet rundt de betydningsfulle rollene kreativitet og innovasjon betyr i alle aspekter av menneskelig utvikling. Vi i 07 Media ønsker å bidra til markeringen.

Hvorfor du bør bruke film i markedsføringen

Stories

Video vokser i popularitet og er blitt en viktig del av digital markedsføring. Det er det gode grunner til!

Bli kjent med 07 Media #1: God Påske!

Stories

07 Media har team med spesialister som tør å tenke utenfor boksen, ta i bruk ny teknologi og sette miljø og samfunnsansvar på agendaen.

Stor takk og varm påskehilsen til alle våre kunder 💙

Stories

Som stolt leder av den store 07-familien, skulle jeg ønske dere kunne vært flue på veggen og sett stjernene i øynene på våre dyktige designere når de gyver løs på nok et drømmeoppdrag.

07 Media får nytt miljømerke: EcoVadis

Stories

Vi jobber hver dag med å ta ansvar for vårt fotavtrykk, og er glade for å ha fått enda en sertifisering på plass!

Hvordan finne målgruppen din?

Stories

Å definere målgruppen din er noe av det viktigste du gjør. Her får du tips til hvordan!

Våre beste tips for kommunikasjon i 2021

Stories

Nytt år, nye muligheter! Dette bør du fokusere på i markedsføringen i det nye året.

Dette bør du gjøre som sosiale medier-ansvarlig

Stories

Ny som sosiale medier-ansvarlig i en bedrift? Les vår nyttige sjekkliste!

Hvordan trykke bok? Våre beste tips

Stories

Lurer du på hvordan trykke bok? Vi hjelper deg med det du trenger å tenke på når du skal trykke bok.

Tryggere arbeidsmiljø med smittevernutstyr

Stories

Riktig smittevernsutstyr er viktig for å beskytte både de ansatte og de som kommer innom i løpet av en dag.

07 Medias expoavdeling inngår partnerskap

Aktuelt

Vår klare ambisjon er å bli Norges største og råeste totalleverandør av messer, utstillinger og events.

Alt til å fortelle din historie

Videoer

07 Media er et komplett kommunikasjonshus. Vi leverer skreddersydde løsninger som gjør deg synlig og attraktiv i ditt marked.

Sosiale medier tar ikke sommerferie

Stories

Visste du at sommerferien er høytid for bruk av sosiale medier? Selv om kundene dine ikke er på jobb, logger de definitivt ikke av.

Nylansering av Trykt i Norge-merket

Stories

En samlet grafisk bransje har gått sammen om en nylansering av Trykt i Norge-merket for å møte konkurransen fra utlandet.

07 Media tidlig ute med tiltak

Aktuelt

Konsernledelsen i 07 Media gikk tidlig foran og tok tydelige grep for å opprettholde produksjonen i denne utfordrende tiden. På denne måten har vi sikret at 07 Media fortsatt er en trygg leverandør for alle våre kunder og samarbeidspartnere.

Reduser smittefare med trykket materiell

Aktuelt

VIS OMSORG, REDUSER SMITTEFARE – Vi hjelper deg med alt informasjonsmateriell du trenger i disse korona-tider

5 tips til Facebook Live

Stories

Hvem som helst kan streame video live fra mobilen på Facebook med et tastetrykk. Men gode resultater krever litt forberedelse. Her får du fem praktiske tips.

Forkortelser i digital markedsføring

Stories

Det er mange begreper å holde styr på i digital markedsføring. Men hva betyr egentlig SEO, CTR, PCP og CPP? Vi hjelper deg gjennom begrepsjungelen.

Annonsering på Facebook: Kundereisen på 1-2-3!

Stories

Facebook-annonsering er en kostnadseffektiv måte å nå din målgruppe på. Men vet du hvordan du bør gå frem for å treffe dine potensielle kunder?

Content marketing vs. performance marketing

Stories

Content marketing og performance marketing er begreper som ofte brukes i sammenheng med digital markedsføring. Men hva er egentlig forskjellen? Og trenger du å tenke på begge deler?

5 tips til markedsføring på Facebook

Stories

Ved å markedsføre på Facebook kan du effektivt nå de personene som er viktigst for deg. Her er våre beste tips!

Ny kontrakt med

Aktuelt

Norsk Tipping har valgt 07 Media som eksklusiv leverandør på trykksaker de neste fem årene.

Eliaden 2018

Aktuelt