Innholdsmarkedsføring som gir effekt

En ropert i 07 farger. Illustrasjon.

Innholdsmarkedsføring handler om mer enn å bare reklamere for produkter og tjenester. Det handler om å bygge en relasjon til kundene gjennom innhold som snakker til målgruppen, skaper engasjement og viser frem din ekspertise.

Hos 07 Media jobber drevne innholdsprodusenter som klør i fingrene etter å hjelpe deg med å skape godt innhold i form av tekst, bilder, lyd og video. Vi vet hvordan innholdsmarkedsføring kan skape verdi for virksomheter, og hjelper deg gjerne i gang med din innholdsstrategi.

Vi skaper innhold som treffer din målgruppe!

Uansett om du kaller det innholdsmarkedsføring, content marketing eller inbound marketing – grunnprinsippene er det samme. Denne typen markedsføring handler kort og godt om å skape innhold som treffer målgruppen din.

Innholdet skal oppleves som nyttig, informativt og kanskje underholdende. Innholdet kan presenteres i form av for eksempel:

 • nyhetsartikler
 • blogginnlegg
 • videoer
 • guider
 • nyhetsbrev
 • podcast

Det viktigste er at innholdet gir kunden noe av verdi. På den måten oppleves det ikke som reklame på samme måte som tradisjonell annonsering – og det er her innholdsmarkedsføringen er inne på et viktig spor.

Bilde
Fem grunner til å prioritere innhold!

Fem grunner til å prioritere innhold!

 • Du kan snakke med kundene istedenfor til dem
 • Kunden får bli ordentlig kjent med deg
 • Du bygger merkevare gjennom å vise frem ekspertisen din
 • Googles søkemotor belønner deg med høyere plassering i søkeresultatene
 • Du får mer trafikk til nettsiden din
07 Media hjelper med alt innen innholdsmarkedsføring

07 Media hjelper med alt innen innholdsmarkedsføring

Uansett om du bare vil ha tips og triks til hva du kan lage av innhold, eller om du ønsker at vi skal skrive og produsere innholdet for deg, kan vi hjelpe deg i gang med din innholdsstrategi. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Bedriftsblogg og artikler på nettside

Bedriftsblogg og artikler på nettside

Blogg for bedrift er noe helt annet enn en rosablogg. Bedriftsbloggen er stedet hvor du deler av din kunnskap og ekspertise innenfor akkurat det du driver med. En bedriftsblogg passer derfor like godt for en elektriker som for et gartneri eller en hudpleiesalong!

 

Sosiale medier - skapt for innholdsmarkedsføring

Sosiale medier - skapt for innholdsmarkedsføring

Når vi bruker tid på plattformer som Facebook, Twitter og YouTube ønsker vi helst å se innhold som gir oss en latter, lærer oss noe nytt eller tilbyr informasjon om et tema vi er interessert i. Derfor er sosiale plattformer som skapt for innholdsmarkedsføring!

Bedre synlighet i Googles søkemotor

Bedre synlighet i Googles søkemotor

Google løfter frem nettsider som med høy autoritet og relevant innhold innenfor sitt fagområde. Uansett om du driver innen velvære og livsstil, lager og logistikk eller dagligvarehandel vil godt innhold på nettsiden din være med på å løfte plasseringen din i Googles søkeresultater. Ved å lage gode artikler innenfor et tema, er det mer sannsynlig at Google anser din nettside som en autoritet innenfor ditt fagfelt, og derfor løfter deg høyere opp i resultatlisten. Og vi vet alle at god synlighet på Google er nøkkelen til flere besøkende, økt merkevarekjennskap og flere salg!

Innholdsmarkedsføring på sosiale medier og YouTube

Innholdsmarkedsføring på sosiale medier og YouTube

Gjennom video, tekst og bilder kan du produsere innhold som følgerne dine har lyst til å få med seg. Gjennom å lage innhold på følgernes premisser øker du sjansen betraktelig for at de vil like, kommentere og dele innholdet videre. På denne måten får du gratis spredning, og plutselig har du nådd mange flere mennesker enn du først hadde forventet

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss