Illustrasjoner og animasjoner

Illustrasjon. 07 sitt smilefjes-profilelement.

Illustratørene i 07 Media leverer et bredt utvalg illustrerte produkter til våre kunder. Vi utvikler en visuell stil som står i stil til merkevaren din og som formidler budskapet til målgruppen på en tydelig og engasjerende måte.

Våre illustratører kan alt!

Vår designavdeling har sterke illustratører, som illustrerer et bredt spekter av illustrasjoner for ulike prosjekt og formål. Alt fra spesifikke grafiske elementer for nettsider, kombinert med interaktivitet og levende animasjoner til spesifikke, unike illustrasjoner for bøker, trykksaker eller emballasjedesign.

Bilde
Styrk din tilstedeværelse på digitale flater!

Styrk din tilstedeværelse på digitale flater!

Animasjoner passer enhver bransje og bedrift som ønsker å fremstå sterk og frempå skia på digitale flater. De vil bidra til å visualisere produktet ditt på en effektiv måte. Hvis du allerede vet hva du ønsker, kan våre designere realisere det. Hvis du er usikker, kjører vi en samarbeidende prosess, slik at vi sammen skaper historien og ideen. Basert på din input, utvikler vi manus og storyboards som du godkjenner før vi fullfører animasjonen, enten i 2D- og 3D-format.

Vi skaper engasjerende innhold!

Vi skaper engasjerende innhold!

Vi vet at infografikk er viktige grafisk elementer, særlig i rapporter, men også i fagbøker og fagtidsskrift. Vi har spesialister som designer infografikk som gjør diagrammer, grafer, statistikk, tidslinjer, kart og andre skjematiske presentasjoner både spennende, inspirerende og ikke minst levende i digitale kanaler hvor mulighetene er mange.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss