Et veggur med identitetsdesign fra 07. 07 logo i stedet for tallene 3, 6, 9 og 12. Illustrasjonsbilde.

Merkevare og identitetsdesign

En sterk og tydelig merkevare er helt nødvendig for at en bedrift, organisasjon eller stiftelse skal bli synlig, gjenkjennelig og troverdig. En tydelig visuell identitet sikrer ikke bare at du ikke forsvinner i mengden, men kan brukes som et strategisk virkemiddel for å gi virksomheten et konkurransefortrinn.

07 Media leverer komplette tjenester innen profil- og identitetsdesign. Vi setter sammen et dedikert team som tar ansvar for hele prosessen – fra strategisk arbeid til å ta merkevaren ut på tvers av flater. Slik sørger vi for at du blir synlig og tilgjengelig i ditt marked.

Kontaktskjema

Hva er identitetsdesign?

Identitetsdesign kan forklares som visuell merkevarebygging. Gjennom identitetsdesign skaper du en tydelig og gjenkjennbar visuell merkevare, som sikrer at du ikke forsvinner i mengden. 

Noen av elementene i identitetsdesign er:

  • Farger
  • Typografi
  • Former og symboler
  • Logo

Til sammen utgjør elementene den komplette visuelle identiteten, som gjerne defineres i en grafisk profil eller designmanual. På denne måten sikrer man at identiteten ivaretas på tvers av kommunikasjonsflater, både internt og eksternt.

Få hjelp med merkevare- og identitetsdesign

Vi tar gjerne en prat med deg for å se nærmere på hvordan våre strategiske designere kan hjelpe din merkevare. Uansett hvor du er i prosessen, er vi sikre på at vårt team vil løfte din merkevare og skape en sterk identitet på tvers av kanaler. Ta gjerne kontakt med oss!