Hva er bokdesign og redaksjonell design?

Bok med bokdesign

Hva er bokdesign? Bokdesign og redaksjonell design omfatter alt fra bokomslag og magasin layout til design av tidsskrifter, rapporter og bøker i alle sjangre.

Anna Aune. Foto.

Få hjelp til redaksjonell design!

Anna Aune
Seniordesigner
Mobil: +47 926 19 498
Mail: anna.aune@07.no

Redaksjonell design - Kompleks grafisk design

Redaksjonell design er en av de mest komplekse grenene innen grafisk design. Hver publikasjon har sine unike behov og kommunikasjonsmål. Innholdet og budskapet skal ha en form og visuelle profil, som skaper unikhet, identitet og gjenkjennelse. Så hva er bokdesign og hvrdan jobber en designer med redaksjonelt design? Designerens jobb er å harmonisere tekst, bilder og layout slik at den visuelle profilen både ivaretas og videreutvikles. Typografi, tekst, bildebruk, illustrasjoner og grafiske elementer skal balanseres og bidra til å løfte innholdet. 

Trenger du hjelp med redaksjonell design? Ta kontakt i dag!

Engasjer leser med innhold

Innholdet ditt er viktig. Bokdesign og redaksjonell design sørger for at publikasjonen din blir lest gjennom et visuelt uttrykk som er tilpasset nettopp din merkevare, eller målsetting med innholdet. Du skal engasjere leserne dine, enten det er en rapport med tall og grafer, en bok med store mengder tekst eller et fagtidsskrift. Uttrykk, stil og design er førsteinntrykket, og vår høykompetente designavdeling sørger for at du får et 100% unikt produkt. 

Les mer om våre grafisk design-tjenester!

Velg 07 Media som din samarbeidspartner!

07 Media vet hva bokdesign er, og kan hjelpe deg med alt! Vi har lang erfaring med design og ombrekking av bøker, tidsskrifter og magasiner – alt fra skolebøker, romaner og fagbøker til jubileums- og slektsbøker. Vi skreddersyr tilbud til hvert enkelt produkt, tar kunden med i designprosessen, bidrar med nye ideer og deler gjerne av våre erfaringer, slik at boken, rapporten, magasinet eller tidsskriftet blir akkurat så bra som du drømmer om. I tillegg er 07 Norges største og beste trykkeri, så med oss kan vi sikre hele prosessen din fra A til Å!

Ta kontakt i dag, så lager vi noe fint sammen!

Du er kanskje også interessert i

Grafisk design

Grafisk design handler om å jobbe frem et uttrykk som understøtter budskapet og hjelper mottakeren med å forstå hvem du er og hva du vil si. Ved å bruke gjenkjennbare elementer som logo, farger og fonter skapes en rød tråd som understøtter den visuelle identiteten på tvers av trykte flater.

Trykking av magasin

Vi trykker og distribuerer dine tidsskrift og magasin, med høy kvalitet og gode leveringstider til en fornuftig pris. Vi vet hva som skal til for å oppnå det lille ekstra. Med mange års erfaring og omfattende kundeliste kan vår ekspertise dekke dine behov. 07 Media er Norges største og beste trykkeri.

Trykking av bøker!

Vi i 07 Media trykker bøker i alle varianter og størrelser. Vi gjør alt fra design, trykking, lagerhold, pakking og distribusjon. Vi gjør det på en trygg og effektiv måte, takket være moderne fasiliteter. Vårt pakkeri er tilpasset de fleste oppdrag, uavhengig om du bestiller et stort eller lite opplag.

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.