Gjør årsrapporten DIGITAL - og bruk den som et salgsverktøy

Liten eller mellomstor bedrift, sa du? Årsrapport, årsberetning og årsregnskap er ikke obligatorisk å levere for mindre bedrifter og foretak. Men, også for de aller fleste små og mellomstore bedrifter kan årsrapporten være en svært effektiv måte å presentere virksomheten på.

Ann-Kristin Sønstelie

La oss hjelpe deg med å få mer ut av rapporten din!

Ann-Kristin Sønstelie
Senior salgsrådgiver
Mobil: +4799797118
Mail: ann-kristin.sonstelie@07.no

Hvordan skal du formidle bedriftens høydepunkter fra året som har gått?

En rapport trenger ikke utelukkende å inneholde regnskapstall og oppnådde mål for året. Du kan nemlig bruke årsrapporten til å fortelle de gode historiene som synliggjør bedriftens visjon, framtidsplaner og samfunnsengasjement. Rapporten er et ypperlig salgsverktøy når du skal presentere organisasjonen for mulige samarbeidspartnere, nye kunder eller kreditorer.
Kanskje skal du søke midler til et prosjekt? Da er det viktig å tydeliggjøre bedriftens mål og fortelle hvordan dere jobber for å oppnå dem. 

Når du skal i gang med din rapport sørg for god planlegging strukturere innholdet, hvilke ressurser har du i din bedrift, hvem skal skrive hva?
Tenk også gjennom hvem som skal lese rapporten, hvem er din bedrifts viktigste målgruppe?

Den digitale årsrapporten

I 07 Media utformer vi årlig mange ulike rapporter, både den tradisjonelle papirutgaven og i formater tilpasset de ulike digitale plattformene vi nå til enhver tid har tilgjengelig.
Oftest blir det en kombinasjon, men opplaget trykte utgaver synker og de fleste av våre oppdragsgivere ønsker en nå digital utgave i tillegg.

 

Dersom du ønsker at årsrapporten virkelig skal skinne digitalt bør du tenke gjennom hva du har av innhold – og på hvilken måte du best kan vise dette frem. Den digitale årsrapporten gir deg mange spennende muligheter for å presentere de suksessfulle prosjektene og fremheve de viktigste detaljene.

Tips for å skape en inspirerende digital rapport:

  • Bruk illustrasjoner og beskrivende bilder – det gjør at vi oppfatter budskapet lettere
  • Gjør grafer, diagrammer og statistikk levende og mer spennende med animasjoner
  • Fortell historier gjennom animasjon og video – dette skaper en spennende leseropplevelse og gir deg en unik mulighet til å formidle historie på en mer personlig måte enn i papirutgaven
  • Del! Del rapporten på nettsiden, i bedriftens sosiale mediekanaler og send ut nyhetsbrev direkte til din målgruppe
bunke med diverse årsrapporter

mPublish- Plattformen for sømløs digital publisering

Gjennom 07s  publiseringsplattform mPublish tar vi fatt på store mengder tekst, bilder, grafer og diagrammer og setter det effektivt i system.
Du sender oss dine word-dokumenter, vi stiler dette om og får ditt budskap presentert oversiktlig og troverdig.

Vi bistår med design og produksjon av din årsrapport, som digital utgave, på papir - eller begge deler!

Hos oss i 07 møter du rådgivere, kreatører, grafisk designere, utviklere og ombrekkere som tar tak i ditt innhold og setter det i system, enten du vil går for den tradisjonelle papirutgaven eller om du ønsker at rapporten skal leve som en komplett, selvstendig webside.

Også verdt å vite om årsrapporter:

  1. Regnskapspliktige skal for hvert regnskapsår utarbeide årsregnskap i samsvar med bestemmelsene i regnskapsloven
  2. Årsregnskapet skal inneholde resultatregnskap, balanse, kontantstrømoppstilling og noteopplysninger. Årsregnskapet kan i tillegg inneholde en oppstilling av endringer i egenkapitalen.
  3. Årsregnskapet og årsberetningen skal fastsettes senest seks måneder etter regnskapsårets slutt.

Kilde: Lovdata 

BE OM PRIS PÅ DESIGN OG PRODUKSJON AV RAPPORT!

Du er kanskje også interessert i

Rapporter som skiller seg ut!

Mange bedrifter utgir årlig et stort antall rapporter. En engasjerende og gjennomarbeidet rapport handler om å presentere informasjonen på en ryddig og engasjerende måte. Bruk design som virkemiddel!

Et av Norges største designbyrå!

Vi leverer design til små og store bedrifter, på tvers av trykte og digitale flater. Vi tilbyr komplette grafiske tjenester innen områder som profil- og identitetsdesign, grafisk design, webdesign, redaksjonelt design og illustrasjon.

Parallellpublisering med mPublish!

Å først tilrettelegge innhold for publisering på papir for så å publisere samme innhold på nettet, er både tidkrevende og kostbart. Med mPublish fra 07 Media automatiseres og tilrettelegges publiseringen for både nett og papir – helt eller delvis.

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.