Gi rapporten din den oppmerksomheten den trenger!

Rapporter som papirutgave

Mange bedrifter utgir årlig et stort antall rapporter. En engasjerende og gjennomarbeidet rapport handler om å presentere informasjonen på en ryddig og engasjerende måte.

Ønsker du en rapport som skiller seg ut?

Une Fjeld

Vil du vite mer?

Une Fjeld
Produksjonsleder, 07Design, Oslo
Mobil: +47 992 67 143
Mail: une.fjeld@07.no

Design som virkemiddel

I dagens samfunn, med økende informasjonsflom stilles det store krav når det gjelder å skille seg ut i mengden. Rapporter trenger absolutt ikke være kjedelige og se ut som alle andre rapporter der ute. De kan designes og utformes både informative, engasjerende og minneverdige og bli et slagkraftig kommunikasjonsverktøy som kan være med å profilere din virksomhet!

Så om du ønsker å sette ditt innhold i en ny designmal, eller har behov for ombrekking av store mengder tekst og tabeller, vet vi hva som skal til for å designe og formgi en spennende, solid og oversiktlig rapport så den blir et virkemiddel for å oppnå dine mål.

Fra analogt til digitalt

Vi ser at flere og flere ønsker å gi ut rapporter digitalt, enten i stedet for eller i tillegg til den trykte. Å først tilrettelegge innholdet for publisering på papir for så å publisere samme innhold på nettet, er både tidkrevende og kostbart. Da kan det være lurt å ha i bakhodet at det finnes verktøy som tilrettelegger publiseringen for både nett og papir – enten helt eller delvis. Vi i 07 Media tilbyr publisering gjennom mPublish, som er en plattform for parallellpublisering.

Vi hjelper deg fra A til Å

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Vi har lang erfaring med utvikling av rapporter og lever for faglig dyktighet, fleksibilitet, høy servicegrad og nærhet til våre kunder. Ta kontakt med oss med dine ønsker og behov, så finner vi en god løsning sammen med deg.

Her noen gode tips på veien:

  • Planlegg i god tid!
  • Bruk visuelle elementer, som illustrasjon og infografikk, for å bryte opp I mengden  av tekst for å formidle informasjonen din tydeligere.
  • Gode bilder er med å forsterke budskapet ditt.
  • Skal du publisere rapporter på en digital plattform? Ja, da kan du også krydre innholdet ditt med film eller animasjon
  • Vi hjelper deg med alt dette!

ØNSKER DU HJELP TIL DESIGN AV RAPPORT?​

Du er kanskje også interessert i

Komplett designbyrå for visuell kommunikasjon!

Vi leverer design til små og store bedrifter, på tvers av trykte og digitale flater. Vi tilbyr komplette grafiske tjenester innen områder som profil- og identitetsdesign, grafisk design, webdesign, redaksjonelt design og illustrasjon.

Norges største og beste trykkeri!

Vi er stolte over vår spisskompetanse innenfor alle våre trykketjenester; digitale- så vel som offset! Med vår innovative og moderne maskinpark produserer og leverer vi alt fra store til små opplag, alle formater, og så klart den ferdiggjøringen du måtte ønske!

Gi rapportene dine en solid makeover!

Vi i 07 designer, trykker og digitaliserer innholdet ditt - selvsagt til terningkast 7. Vi hjelper deg med hele prosessen fra design og grafisk utforming av din rapport, til publisering på nett eller trykk. Gi det rette inntrykket!

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.