Gi rapporten din den oppmerksomheten den trenger!

Mange bedrifter utgir årlig et stort antall rapporter. En engasjerende og gjennomarbeidet rapport handler om å presentere informasjonen på en ryddig og engasjerende måte.

Design som virkemiddel

I dagens samfunn, med økende informasjonsflom stilles det store krav når det gjelder å skille seg ut i mengden. Rapporter trenger absolutt ikke være kjedelige og se ut som alle andre rapporter der ute. De kan designes og utformes både informative, engasjerende og minneverdige og bli et slagkraftig kommunikasjonsverktøy som kan være med å profilere din virksomhet!

Så om du ønsker å sette ditt innhold i en ny designmal, eller har behov for ombrekking av store mengder tekst og tabeller, vet vi hva som skal til for å designe og formgi en spennende, solid og oversiktlig rapport så den blir et virkemiddel for å oppnå dine mål.

Rapporter som papirutgave

Fra analogt til digitalt

Vi ser at flere og flere ønsker å gi ut rapporter digitalt, enten i stedet for eller i tillegg til den trykte. Å først tilrettelegge innholdet for publisering på papir for så å publisere samme innhold på nettet, er både tidkrevende og kostbart. Da kan det være lurt å ha i bakhodet at det finnes verktøy som tilrettelegger publiseringen for både nett og papir – enten helt eller delvis. Vi i 07 Media tilbyr publisering gjennom mPublish, som er en plattform for parallellpublisering.

Vi hjelper deg fra A til Å

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Vi har lang erfaring med utvikling av rapporter og lever for faglig dyktighet, fleksibilitet, høy servicegrad og nærhet til våre kunder. Ta kontakt med oss med dine ønsker og behov, så finner vi en god løsning sammen med deg.

Her noen gode tips på veien:

  • Planlegg i god tid!
  • Bruk visuelle elementer, som illustrasjon og infografikk, for å bryte opp I mengden  av tekst for å formidle informasjonen din tydeligere.
  • Gode bilder er med å forsterke budskapet ditt.
  • Skal du publisere rapporter på en digital plattform? Ja, da kan du også krydre innholdet ditt med film eller animasjon
  • Vi hjelper deg med alt dette!
Only admnistrator owned posts can execute the [includeme] shortcode. This message is shown only to administrators.