Flagg med egen logo og reklame. Illustrasjonsbilde.

Flagg med logo og reklame

Et flagg fanger oppmerksomhet der det vaier i vinden! Flagget kan heises høyt i luften og sees fra lang avstand, eller det kan monteres direkte på bygningsfasader eller innendørs i butikker og restauranter. Bare fantasien setter grenser!

Hos 07 Media kan du enkelt bestille spesialtilpassede flagg med eget design eller logo i mange forskjellige størrelser og formater. Uansett hvilken type flagg du ønsker, leverer vi flagg av høy kvalitet med lang levetid som garantert blir lagt merke til.

Kontaktskjema

Flaggstørrelser og formater

Vi leverer flagg med reklame og logo til alle behov, i alle størrelser og kvaliteter. Vi produserer alt fra tradisjonelle flagg som skal heises i flaggstang til avlange flagg som festes i lyktestolper eller på bygningsfasader. Bare fantasien setter grenser!

Design av reklameflagg

Vi har mange erfarne designere som gjerne hjelper deg med utforming av ditt flagg. Om du bare ønsker et enkelt logoflagg eller et mer komplett design hjelper vi deg å få det på plass. Om du har en ferdig, trykkeklar fil kan du også kontakte oss for kun trykking og levering. 

Leveringstid og trykking

Vi produserer reklameflagg og logoflagg ved våre produksjonsavdelinger i Oslo, Kristiansand og på Aurskog. Det sikrer kort leveringstid og en konkurransedyktig pris for deg. Vi strekker oss langt for å levere så raskt og effektivt som mulig!

Bestille reklameflagg

Ta kontakt med oss for et konkurransedyktig pristilbud tilpasset dine ønsker og behov.