Film til sosiale medier, nettsider og annonsering

Skjermbilde av en presentasjonsfilm. Illustrasjonsbilde.

Film og videoinnhold er på kort tid blitt selve nøkkelen til suksess i digitale kanaler. Derfor kan ikke video lenger sees på som det lille ekstra i markedsplanen. Det bør være hoveddelen! 

07 Media har hjulpet mange bedrifter med å komme i gang med å bruke videoinnhold som en del av markedsføringen. Uansett om du trenger video til nettside, sosiale medier eller kinoreklame, er vi sikre på at vi kan hjelpe deg!

Få hjelp med film og videoproduksjon

I 07 Media har vi flere erfarne markedsførere som jobber med film hver dag. I tillegg har vi gode eksterne aktører vi samarbeider tett med hvis du ønsker større filmproduksjoner til nettside, kinoreklame, TV-reklame eller andre kanaler. Uansett type film jobber vi mot å lage gode, engasjerende filmer som påvirker målgruppens valg, humør eller holdninger. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om ditt filmprosjekt!

Bilde
Filmer til sosiale medier

Filmer til sosiale medier

På sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat og TikTok er det uten tvil de korte, konsise og “to the point” videoene som gjør det aller best. I sosiale medier har man vanvittig kort tid på å fange mottakerens oppmerksomhet, og derfor er nøkkelen til suksess å lage godt, personlig, engasjerende og konsist videoinnhold.

Vi sier alltid: Lag heller flere korte videoer med variasjoner av budskapet enn å bruke mye tid og ressurser på å lage en lang presentasjonsfilm. Vis frem mennesker og ansikter, by på deg selv, fortell om produktene dine og skap en personlig relasjon til kundene – det funker! Vi elsker å lage engasjerende videoer som gjør det godt i sosiale medier, og hjelper deg gjerne med å komme i gang!

Film på nettsider

Film på nettsider

Uavhengig av hva du bruker nettsiden din til, er det mange grunner til at du bør gjøre video til en del av den. Ved å bruke filmer riktig på hjemmesiden kan du oppnå mer trafikk, høyere engasjement, økt konverteringsrate og ikke minst: du kan bygge en bedre relasjon til kundene dine.

Film som skal presenteres på en nettside stiller helt andre krav enn en video som eksempelvis skal deles på Facebook. Her bør du tenke lengre filmer med spesifikt budskap, gjerne filmet med ordentlig kamera som gir den beste kvaliteten. Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang!

Livestream på sosiale medier

Livestream på sosiale medier

Direktesendt video er i vinden som aldri før, og både Facebook, Instagram og YouTube belønner bedrifter som tør å vise seg frem, dele av sin kunnskap og engasjere brukerne gjennom live-innhold. Men hvordan kommer du egentlig i gang med livestreaming? Hva trenger du av utstyr, og hvilken plattform bør du bruke? Og ikke minst: hvem skal være med, hva skal du snakke om og hvor lenge skal sendingen vare? Det er mye å tenke på – og vi hjelper deg gjerne i gang. Vi synes alltid det er skikkelig stas å få hjelpe med livesendinger, og bidrar gjerne med alt fra planlegging og manus til praktisk gjennomføring.

Promofilm og film til kino- og TV-reklame

Promofilm og film til kino- og TV-reklame

Skal du i gang med et større filmprosjekt? Vi hjelper deg gjerne med å sette ideen din ut i livet! Vi vet at større filmproduksjoner krever mer av alle involverte, og vil hjelpe deg med en stødig hånd gjennom prosjektet. Vi samarbeider med flere gode eksterne aktører, og tar gjerne hånd hele prosessen slik at du får et resultat du er 100 % fornøyd med. Uansett om filmen skal brukes som kinoreklame, TV-reklame eller promofilm på nettsiden din – vi hjelper deg fra A til Å. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss