Ferdiggjøring av trykksaker!

bilde av stort ark med grafisk trykk som blir kontrollert med hånd og forstørrelsesglass som gjennomfører ferdiggjøring av en trykksak

Selve trykkingen er kun første steg i prosessen mot en ferdig trykksak. Når trykkingen er overstått gjenstår ferdiggjøring, som ofte innebærer prosesser som stifting, utstansing, falsing (bretting), foliering, adressering eller spiralisering. 

Une Fjeld

Ta kontakt for en prat om ferdiggjøring og trykk!

Une Fjeld
Produksjonsleder, 07Design, Oslo
Mobil: +47 992 67 143
Mail: une.fjeld@07.no

Ferdiggjøring av trykksaker hos 07 Media

07 Media tilbyr de fleste tjenestene på markedet innen ferdiggjøring av trykksaker. Vi kan hjelpe deg med alt fra de aller enkleste løsningene som stifting og falsing, til mer eksklusive løsninger som reliefftrykk, spotlakk og blindpreg. Vi har utstyret for å hjelpe deg med å gjøre trykksaken din perfekt! Det aller meste av grafisk ferdiggjøring skjer i egne lokaler, noe som gjør prosessen både tids- og kostnadseffektiv. I tillegg har vi full kontroll over kvalitetssikringen i alle ledd.

Omslag og innbinding av bøker

Våre kunder kan velge mellom mange ulike innbindingsformer. For eksempel kan en lærebok gjerne ha et rimelig og solid softcover med myke permer. Det kan limfreses og får da en kort leveringstid samtidig som produksjonen blir kostnadseffektiv og billig for kunden. Eller boken kan produseres med hardcover (stive permer) med kanter som stikker et par millimeter utenfor arkene for god beskyttelse. Vi produserer også praktbøker med påkostet omslag i skinn, tekstil eller høykvalitetstrykk.  

Ferdiggjøring av trykksaker for store og små oppdrag

I gjennomsnitt produserer vi 100 jobber om dagen, både mindre og større jobber og opplag. På Aurskog har vi et stort lager- og logistikksenter hvor vi bla. pakker og sender ut til individuelle butikker for mange av Norges største kjeder. Dermed sender vi avgårde ca 1000 pakker i uka!

Miljøvennlig produksjon

07 Media produserer tidsskrifter og magasiner på miljøsertifisert papir og benytter produksjonsmetoder som tilfredsstiller strenge miljøkrav. At vår produksjonsavdeling er plassert her hjemme i Norge betyr også kortreist transport av de ferdige publikasjonene.

Trygg samarbeidspartner

07 Media hjelper deg gjerne med tips og råd for hvilke muligheter som finnes, og hvilke etterbehandlingsmetoder som egner seg for din trykksak. Våre rådgivere vet alt om mulighetene innenfor ferdiggjøring og står klare for å veilede deg slik at trykksaken din oppnår sitt fulle potensiale.

LA OSS TA EN PRAT OM FORDELENE 07 MEDIA KAN TILBY!

Du er kanskje også interessert i

Publisere digitalt på tvers av medier med mPublish!

Å først tilrettelegge innhold for publisering på papir for så å publisere samme innhold på nettet, er både tidkrevende og kostbart. Med mPublish fra 07 Media automatiseres og tilrettelegges publiseringen for både nett og papir – helt eller delvis.

Lang erfaring med lager og logistikk gir rask leveringstid!

07 Media har lang erfaring med lagerhold, pakking, samt utsendelse av trykkeriprodukter og markedsmateriell. Vi sørger for at ditt materiell blir lagret, pakket og distribuert – akkurat så trygt, raskt og effektivt du ønsker at det skal bli gjort.

Norges største og beste trykkeri - med fokus på topp kvalitet

Vi er stolte over vår spisskompetanse innenfor alle våre trykketjenester; digitale- så vel som offset! Med vår innovative og moderne maskinpark produserer og leverer vi alt fra store til små opplag, alle formater, og så klart den ferdiggjøringen du måtte ønske!​
Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.