Fem nye år med kvalitetsstempelet FSC

Vi i 07 Media tror bestemt at vi kan utgjøre en forskjell og bidra til at den verden vi lever i blir litt bedre i dag, i morgen og for kommende generasjoner.

Synnøve Ullern

Ta kontakt for en prat om bærekraft!

Synnøve Ullern
Miljø- og markedskoordinator
Mobil: +47 913 84 191
Mail: synnove.ullern@07.no

07 Media tar ansvar for miljø

Miljøpåvirkning handler ikke bare om rutiner for hvordan vi sorterer avfallet vårt eller hvor mye energi vi bruker. Det handler om innkjøp av varer og tjenester, og om kravene vi stiller til hverandre. For oss i 07 Media er det viktig å ta ansvar for miljøutfordringene, og ikke minst bli en bedre samarbeidspartner for våre kunder og leverandører. Derfor jobber vi målrettet for å være et miljøvennlig selskap.

07 har mange miljøsertifiseringer som er med på å gi deg som kunde en trygghet for at dine trykksaker er produsert etter miljøvennlige prinsipper. En av sertifiseringene er FSC®, en sertifisering som vi er veldig stolte over og som vi har hatt helt siden 2010. Vår sertifisering er nylig fornyet og er nå gyldig i fem nye år.

Hva Er FSC?

FSC (Forest Stewardship Council®) er en stiftelse med formål å fremme bærekraftig skogbruk og sertifiserer skogbruk i henhold til meget strenge regler. Denne sertifiseringen gir oss en unik plattform for å fokusere på hvordan vi aktivt tar ansvar for miljøet og sosial og økonomisk forvaltning av verdens skoger.

" Vi er stolte over å være en del av løsningen for en bærekraftig fremtid og å kunne gi et meningsfullt bidrag til FNs verdensmål.

Hva Betyr FSC For Deg Som Kunde?​

At 07 Media er FSC-sertifisert betyr at alle ledd i verdikjeden er FSC-sertifiserte og sporbare. For deg som kunde betyr det at papiret vi bruker til din FSC-produksjon, kommer fra en velforvaltet og miljøvennlig skogsbruk. Det garanterer sporbarhet tilbake til bærekraftig skog, og avgiftene fra FSC-produksjoner går til miljøprosjekter, først og fremst rettet mot treplanting og bevaring av dyrkings- og skogområder i Mosambik og Malawi. 

Les mer om vårt miljø- og samfunnsansvar: https://07.no/om-07/miljo/

LA OSS TA EN PRAT OM BÆREKRAFT!

Du er kanskje også interessert i

Vi setter grønt avtrykk!

Som en av de største aktørene i vår bransje har vi et ekstra ansvar for å gå foran. Derfor jobber vi målrettet med to hovedtemaer innen bærekraft: miljø og samfunnsansvar.

Trykt i Norge-merket

En samlet grafisk bransje har gått sammen om nylansering av kvalitetsmerket Trykt i Norge som viser at trykksaken din er kortreist og produsert i Norge.

Trygge leveranser

Som kunde i 07 Media har du noen fordeler.07 Media har ingen transportproblemer, fordi vi produserer i Norge

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.