Emballasje med selvklebende bandasjer i 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

Emballasjedesign

Emballasjedesign er så mye mer enn innpakning! Gjennom form, farger og grafisk design signaliserer emballasjen hva slags produkt og kvalitet du kan forvente deg. Derfor spiller emballasjedesignet en viktig rolle for at kunden plukker produktet med seg i handlekurven.

I 07 Media har vi designere med lang erfaring innen emballasje- og pakningsdesign. Vi hjelper deg med å finne frem til et visuelt uttrykk som representerer produktet og merkevaren din på best mulig måte mot den ønskede målgruppen. 

Kontaktskjema

Hva er god emballasjedesign?

God emballasjedesign har en utforming, form og funksjon som treffer målgruppen og overbeviser kunden om å velge akkurat dette produktet fremfor et annet. Gjennom farger, illustrasjoner, typografi, materialer, form og funksjon kommuniserer man det unike ved produktet og vekker følelser og assosiasjoner hos målgruppen. 

Emballasje fra A til Å

Vi kombinerer virkningsfull grafikk med etiketter, produktinnpakning, sjokkselgere og utstillingsmateriell. Vi tar gjerne hele jobben med å designe, produsere og levere, men er også leverandør tilpasset dine behov. Våre produksjonslokaler, maskiner og materialer gjør det mulig å lage det aller meste. Uansett om du er på jakt etter displayemballasje, kartonger som kan stables eller en enkel etikett – vi har riktige produkter til riktig pris.

Prototype av produktemballasje

Har du mange ideer, men vet ikke helt hva som vil ta seg best ut? Vi hjelper deg gjerne med å utforme og produsere en dummy eller prototype, slik at du kan ta og føle på produktet før du går for det endelige designet.