Emballasje og produktinnpakning

Emballasje med eget trykk av selvklebende bandasjer i 07 Media sin profil. Illustrasjonsbilde.

Vi i 07 Media har lang erfaring med utforming, trykking og levering av emballasje til alle slags produkter. Vi hjelper deg helt fra idé til ferdig utforming, og sørger for at ditt produkt får en unik innpakning tilpasset din merkevare.

Lang erfaring

Emballasje og innpakning er viktig! Både for merkevaren din, som profilering og som reklameelement. Vi utformer skreddersydd emballasje med eget trykk basert på dine ønsker og behov.

Velg kortreist produksjon av materiell i store og små formater. Produksjon ved vårt offsettrykkeri på Aurskog og digitaltrykkeri i Oslo, gjør at du kan sette «Trykt i Norge»-merket på dine trykksaker.

Prisene vil variere for hvert enkelt oppdrag. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så finner vi sammen ut hva du trenger og hvilken pris vi kan tilby.

Bilde
Test ditt produkt!

Test ditt produkt!

Med vårt komplette designbyrå utformer og produserer vi en dummy eller prototype av din emballasje, slik at du kan ta og føle på produktet før du går for den endelige løsningen.

Design og utforming av emballasje med eget trykk

Design og utforming av emballasje med eget trykk

Våre grafiske designere hjelper deg med å finne frem til et visuelt uttrykk som representerer produkt og merkevare på best mulig måte. Vi tilbyr komplette tjenester innen emballasjedesign. Dine ønsker og ideer tas med inn i designprosessen, og vi utformer den endelige produktemballasjen i tett samarbeid med deg.

Priser på emballasje

Priser på emballasje

Vi utformer skreddersydd emballasje med eget trykk basert på dine ønsker og behov. Derfor vil prisen variere for hvert enkelt oppdrag. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så finner vi sammen ut hva du trenger og hvilken pris vi kan tilby.

Fleksibel produksjon i Norge

Fleksibel produksjon i Norge

Etter 40 år i trykkeribransjen drives vi av lek og lidenskap for trykkerifaget. Med vår fleksible produksjon kan vi enkelt kombinere alle trykksaker med iøynefallende trykketeknikker, som for eksempel digital spotlakk, foliepreg, blindpreg eller utstansing. Dette sørger for at du får en emballasje som garantert skiller seg ut med ett eget trykk.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss