Emballasjedesign av selvklebende bandasjer i 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

Emballasje og produktinnpakning

Emballasje og innpakning er viktig! Både for merkevaren din, som profilering og som reklameelement. Kunden skal få øye på produktet ditt, like det og plukke det med seg i handlekurven, og her spiller emballasje og design utvilsomt en viktig rolle.

Vi i 07 Media har lang erfaring med utforming, trykking og levering av emballasje til alle slags produkter. Vi hjelper deg helt fra idé til ferdig utforming, og sørger for at ditt produkt får en unik innpakning tilpasset din merkevare.

Kontaktskjema

Prototype av produktemballasje

Har du mange ideer, men vet ikke helt hva som vil ta seg best ut? Vi hjelper deg gjerne med å utforme og produsere en dummy eller prototype, slik at du kan ta og føle på produktet før du går for den endelige løsningen. 

Design og utforming av emballasje

Våre grafiske designere hjelper deg gjerne med å finne frem til det et visuelt uttrykk som representerer produkt og merkevare på best mulig måte. Vi tilbyr komplette tjenester innen emballasjedesign. Dine ønsker og ideer tas med inn i designprosessen, og vi utformer den endelige produktemballasjen i tett samarbeid med deg.

Fleksibel produksjon i Norge

Etter 40 år i trykkeribransjen drives vi av lek og lidenskap for trykkerifaget. Med vår fleksible produksjon kan vi enkelt kombinere alle trykksaker med iøynefallende trykketeknikker, som for eksempel digital spotlakk, foliepreg, blindpreg eller utstansing. Dette sørger for at du får en produktemballasje som garantert skiller seg ut.

Priser

Vi utformer skreddersydd produktemballasje basert på dine ønsker og behov. Derfor vil prisen variere for hvert enkelt oppdrag. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så finner vi sammen ut hva du trenger og hvilken pris vi kan tilby.