Emballasje- og pakningsdesign

Emballasjedesign med selvklebende bandasjer i 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

I 07 Media har vi designere med lang erfaring innen emballasje- og pakningsdesign. Vi hjelper deg med å finne frem til et visuelt uttrykk som representerer produktet og merkevaren din på best mulig måte mot den ønskede målgruppen.

Lang erfaring innen emballasje- og pakningsdesign

Vi sikrer at ditt emballasjedesign har en god utforming, form og funksjon som treffer målgruppen og overbeviser kunden om å velge akkurat dette produktet fremfor et annet. Gjennom farger, illustrasjoner, typografi, materialer, form og funksjon kommuniserer man det unike ved produktet og vekker følelser og assosiasjoner hos målgruppen.

Bilde
Lang erfaring!

Lang erfaring!

Vi i 07 har lang erfaring med både design, trykking, produksjon og levering av emballasje til alle slags produkter. Vi hjelper deg fra idé, konsept og tekst til ferdig produksjon og levering. Vi sørger for at du får en unik innpakning tilpasset din merkevare.

Vi forteller din historie!

Vi forteller din historie!

Få hjelp av en av våre tekstforfattere til å skape ditt budskap. Våre dyktige designere kombinerer virkningsfull grafikk med etiketter, produktinnpakning, sjokkselgere og utstillingsmateriell.

La oss lage noe fint sammen!

La oss lage noe fint sammen!

Ta kontakt, vi vil gjerne svare på alt du trenger å vite, slik at du får laget en mest mulig effektiv løsning for deg og din bedrift. Du hører fra oss innen 24 timer, som oftest tidligere.

Miljøvennlig produksjon

Miljøvennlig produksjon

Visste du at den største trenden nå er nedbrytbar, bærekraftig emballasje?

07 Media produserer emballasje på miljøsertifisert papir og benytter produksjonsmetoder som tilfredsstiller strenge miljøkrav. At vår produksjonsavdeling er plassert her hjemme i Norge betyr også kortreist transport av de ferdige produktene.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss