IT-drift, hosting og support

En blå og hvit livbøye. Illustrasjon.

Alle nettsider og tekniske systemer krever drift og vedlikehold over tid. 07 Media tilbyr komplette tjenester innen drift, vedlikehold og support av nettsider, databaser og e-postadresser. Vi tar oss gjerne av den tekniske biten, slik at du kan fokusere på det du er god på!

Med over 20 års erfaring innen digitale tjenester, er vi en trygg og stødig samarbeidspartner. Som kunde hos 07 Media kan du være sikker på at eventuelle problemer vil bli tatt hånd om på en rask og riktig måte.

Drift- og vedlikeholdsavtale

Ved å inngå en driftsavtale hos 07 Media sørger du for at nettstedet ditt alltid er oppdatert og fungerer. Den månedlige avtalen innebærer at vi hele tiden sjekker nettstedet for sikkerhetshull og følger med på eventuell nedetid, slik at vi raskt kan reagere og finne feilen. Dette gir deg som kunde trygghet på at eventuelle problemer vil bli tatt hånd om på en rask og riktig måte.

Hvorfor velge driftsavtale hos 07 Media?

Fordelen ved å velge drift og vedlikehold hos oss, er du bare har én forhandler å forholde deg til. Hvis nettstedet ditt skulle oppleve problemer, kan vi raskt feilsøke og rette opp i problemet. Dersom du hoster nettstedet hos en annen aktør må vi kontakte disse for å finne ut hvor feilen ligger.

Bilde
Kort forklart: Domene, hosting og webhotell

Kort forklart: Domene, hosting og webhotell

For å eie et nettsted trenger du tre ting: domenenavn, webhotell og en nettside.

  • Domenet er adressen til nettstedet ditt, for eksempel www.07.no som du nå er på besøk hos
  • Webhotell er serverhjemmet til nettsiden din. Det er altså her alle filene som til sammen utgjør nettsiden din blir lagret. Når noen besøker siden din, får de tilgang til filene gjennom internett
  • Nettsiden er den ferdig stylede nettsiden som de besøkende ser
Drift og support

Drift og support

Vi sørger for at teknisk utstyr, servere, sikkerhetskopier og tilganger er oppe og går til enhver tid. Vi følger bransjestandardene, og sørger for at vår kompetanse og support er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Vi er på saken umiddelbart om det skulle komme angrep mot nettsiden eller en server faller ut. Dette gir deg som kunde trygghet på at eventuelle problemer vil bli tatt hånd om på en rask og riktig måte.

Driftsmeldinger og support
Status og kundesupport for våre driftskunder på 07.no/drift

Domeneregistrering

Domeneregistrering

Domenet er adressen til nettstedet ditt, for eksempel www.07.no som du nå er på besøk hos. Alle domenenavn er unike, og før du kan lansere nettsiden din må du eie domenet som nettsiden din skal ligge på. Vi ordner registrering og kjøp av domene for deg, slik at dette er på plass til lansering av din nye nettside.

Hosting og webhotell hos 07 Media

Hosting og webhotell hos 07 Media

Du kan tenke på webhotellet som serverhjemmet til nettsiden din. Webhotellet er det fysiske stedet hvor innholdet og alle filene ligger lagret, og er helt nødvendig for enhver nettside. Vi kan tilby ulike hostingløsninger basert på dine behov, og tar oss gjerne av hostingen slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss