Skjerm som skal vise flaten til en digital skjermløsning. Illustrasjonsbilde.

Digitale skilt og skjermløsninger

Digitale skilt og infoskjermer er på god vei til å erstatte den trykte plakaten og de statiske skiltene. Moderne digitale løsninger gjør merkevaren og budskapet synligere, samtidig som det blir enkelt å bytte design og budskap ved ønske. 

07 Media har lang og unik fagkompetanse innen digitale skjermløsninger, infoskjermer og digital skilting. Vi hjelper deg fra idé til ferdig montert produkt!

Kontaktskjema

Hvordan fungerer digital skilting?

Digitale skilt og skjermløsninger, også kalt digital signage, åpner for kommunikasjon med kundene på en måte som tradisjonelle skilt og plakater ikke kan måle seg med. Med digitale skilter styres innholdet over nettet, noe som gjør det enkelt å bytte ut design og budskap akkurat når det passer. Digitale skilt tiltrekker seg også mer oppmerksomhet enn analoge skilt. Vinn-vinn, ikke sant?

Fordeler med digitale skilt

Det er mange klare fordeler med digitale skiltløsninger:

  • Tiltrekker seg mer oppmerksomhet
  • Styres digitalt via internett
  • Budskapet kan oppdateres når som helst
  • Kan inneholde flere budskap og skilt på én skjerm
  • Reduserte kostnader over tid
  • Kan kombineres med tradisjonelle, analoge skilt og plakater

Bredt utvalg innen digitale skiltløsninger

Det finnes et stort utvalg skjermer og digitale skiltløsninger å velge mellom på markedet. Noen av dem skal fungere utendørs som fasadeskilt eller dekor, mens andre skal brukes som innendørs infoskjermer i resepsjoner, butikker eller på messer. Uansett bruksbehov hjelper vi deg å navigere mellom mulighetene og finne den beste løsningen for ditt bruk. Vi har spesialiserte rådgivere og prosjektledere som gjerne hjelper deg med å komme i gang!

En trygg samarbeidspartner

For at du skal få mest mulig ut av den digitale skjermløsningen kreves det grundig forarbeid for å velge riktig løsning, teknisk implementering av systemer, riktig montering og installasjon, samt kontinuerlig drift og vedlikehold. Vi har fagfolk med ekspertise på alle disse områdene, og er en trygg samarbeidspartner gjennom hele prosjektet.