Digitale skilt og skjermløsninger

Digitale skilt som skal vise flaten til en digital skjermløsning. Illustrasjonsbilde.

07 Media hjelper deg med alt innen digitale skilt, infoskjermer og digital signage. Både inne og utendørs. Moderne digitale løsninger som gjør budskapet synlig! Vi har lang og unik fagkompetanse innen digitale skjermløsninger, infoskjermer og digital skilting. Moderne digitale løsninger gjør merkevaren og budskapet synligere, samtidig som det blir enkelt å bytte design og budskap ved ønske. Vi hjelper deg fra idé til ferdig montert produkt!

Digital skilting - 07 Media hjelper deg!

Digitale skilt og infoskjermer er et fantastisk supplement til den trykte plakaten og de statiske skiltene. Moderne digitale løsninger gjør merkevaren og budskapet synligere, samtidig som det blir enkelt å bytte design og budskap ved ønske. Uansett behov hjelper vi i 07 Media deg å navigere mellom mulighetene og finne den beste løsningen for ditt bruk. Digitale skilt og skjermløsninger, også kalt digital signage, åpner for kommunikasjon med kundene på en måte som tradisjonelle skilt og plakater ikke kan måle seg med. Med digitale skilter styres innholdet over nettet, noe som gjør det enkelt å bytte ut design og budskap akkurat når det passer. Digitale signage løsninger passer også veldig godt til intern kommunikasjon.

Bilde
Spesialiserte rådgivere

Spesialiserte rådgivere

Vi hjelper deg med å kartlegge hva du trenger, og finner den beste løsningen for å dekke dine behov! Våre spesialiserte rådgivere og prosjektledere hjelper deg med å komme i gang med digital skilting.

En trygg samarbeidspartner

En trygg samarbeidspartner

07 Media har fokus på å være en trygg samarbeidspartner gjennom hele prosjektet ditt. Vi har fagfolk med ekspertise og kunnskap som hjelper deg med å velge riktig løsning, teknisk implementering av systemer, riktig montering og installasjon, samt kontinuerlig drift og vedlikehold, slik at du kan være trygg på at ditt prosjekt er i gode hender.

Bredt utvalg innen digitale skilt

Bredt utvalg innen digitale skilt

Det finnes et stort utvalg skjermer og digitale skiltløsninger å velge mellom på markedet. Noen av dem skal fungere utendørs som fasadeskilt eller dekor, mens andre skal brukes som innendørs infoskjermer i resepsjoner, butikker og på messer. Uansett bruksbehov hjelper vi deg å navigere mellom mulighetene og finne den beste løsningen for ditt bruk. Vi har spesialiserte rådgivere og prosjektledere som gjerne hjelper deg med å komme i gang!

Fordeler med digitale skilt

Fordeler med digitale skilt

Tiltrekker seg mer oppmerksomhet

Styres digitalt via internett

Budskapet kan oppdateres når som helst

Kan inneholde flere budskap og skilt på én skjerm

Reduserte kostnader over tid

Kan kombineres med tradisjonelle, analoge skilt og plakater

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss