Digital

Vi hjelper små og store bedrifter med å lykkes i sin digitale satsing. Vi vet hva som fungerer, og leverer komplette tjenester innen nettsider, analyse, digital markedsføring og publisering.
Vårt team av markedsførere, utviklere og designere brenner for å gjøre kunden synlig og tilgjengelig i digitale kanaler. Det gjør vi gjennom kreativitet, datainnsikt og teknisk kompetanse. Om vi kan hjelpe deg med en splitter ny nettside, strategi for sosiale medier eller en teknisk publiseringsløsning – vi jubler uansett!

Markedsføring i sosiale medier

Å være tilstede i sosiale medier er en selvfølge for de fleste bedrifter i dag. Men det krever en god strategi og tett oppfølging for å gjøre det riktig! Vi hjelper deg med å løfte markedsføringen til et nytt nivå.

Nettside og hjemmeside til din bedrift

Nettsiden er en viktig salgskanal for de fleste bedrifter, og er ofte det første møtet mellom nye kunder og din bedrift. Vi utvikler profesjonelle og brukervennlige nettsider som gjør deg synlig, øker salget og bygger din merkevare.

mPublish: Effektiv publisering på tvers av medier

Å først tilrettelegge innhold for publisering på papir for så å publisere samme innhold på nettet, er både tidkrevende og kostbart. Med mPublish fra 07 Media automatiseres og tilrettelegges publiseringen for både nett og papir – helt eller delvis.

07 MediaControl: Online bestillingsløsning for markedsmateriell

Vi tilbyr en unik, nettbasert bestillingsløsning for markedsmateriell. Løsningen skreddersys til hver enkelt kunde, og åpner også for muligheten til å skreddersy materiell gjennom en avansert web-to-print-løsning.

Innholdsmarkedsføring som gir effekt

Innholdsmarkedsføring handler om å bygge en relasjon til kunden gjennom nyttig og relevant innhold. Vi hjelper deg med å skape godt innhold i form av tekst, lyd, bilder og video.

Film til sosiale medier, nettsider og annonsering

Film og videoinnhold er på kort tid blitt selve nøkkelen til suksess i digitale kanaler. Uansett om du trenger video til nettside, sosiale medier eller kinoreklame, skaper vi filmer som engasjerer og bygger merkevare.

Tekstproduksjon, teksthjelp og tekstforfatter

Trenger du hjelp med tekst og innhold? Ved å la oss ta oss av tekstene dine sparer du ikke bare tid, men får tekster av høy kvalitet som skaper leseopplevelser og gir merverdi.

Digital strategi og planlegging

Skal du skape resultater og få noe ut av din digitale tilstedeværelse er det helt nødvendig med en plan. Vi hjelper deg med å tenke strategisk, sette mål og legge en plan for hvordan du skal oppnå dem.

Nyhetsbrev og e-postmarkedsføring

Gjøres det riktig, kan e-postmarkedsføring være ditt beste våpen for å øke salget og skape lojalitet hos kundene. Vi vet hva som fungerer, og hjelper deg med å lage nyhetsbrev som treffer målgruppen, engasjerer og skaper salg.

Annonsering med Google Ads

Bli synlig i Googles søkemotor gjennom målrettet annonsering. Vi er sertifisert Google Partner, og vet hva som skal til for at du skal få mest ut av annonseringen.

Innsikt og dataanalyse

Analyse og innsikt er noe av det viktigste for å lykkes på nett. Beslutninger som er basert på ekte data gjør deg mer treffsikker i kommunikasjonen og danner grunnlag for økt markedsforståelse og vekst.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Det er helt avgjørende at din nettside kommer så høyt som mulig opp i søkeresultatene når folk søker etter varer og tjenester du tilbyr. Vi hjelper deg med å øke din synlighet gjennom målrettet arbeid med søkemotoroptimalisering (SEO).

Nettbutikk for din bedrift

Det er ingen tvil om at vi handler mer og mer på nett. Derfor er nettbutikken blitt en viktig salgskanal for mange bedrifter. I 07 Media utvikler vi brukervennlige nettbutikker som gir deg flere salg og økt synlighet i søkemotorene.

Digital annonsering

Er du klar for å ta steget over til digital annonsering? Vi ser helheten i markedsføringen og hjelper deg med å få mest mulig ut av den digitale annonseringen på tvers av kanaler.

Profesjonelle bilder til nettsider, brosjyrer og kampanjer

En god historie forsterkes av gode bilder. Vi samarbeider med en rekke dyktige fotografer, og sørger for at du får akkurat de bildene du trenger til din markedsføring.

Kampanjesider og landingssider

Nøkkelen til suksess med digitale kampanjer er ofte en god og salgsutløsende kampanjeside. Vi vet hva som skal til for å skape gode landingssider som gir resultater.

Workshop og kurs i sosiale medier

Vi har mange kreative hoder som elsker å hjelpe bedrifter med å få mest mulig ut av sosiale medier. Vi tar gjerne en kreativ økt sammen med deg!

IT-drift, hosting og support

Alle nettsider og tekniske systemer krever drift og vedlikehold over tid. Vi tar oss gjerne av den tekniske biten, slik at du kan fokusere på det du er god på!