Digital markedsføring – Organisk søk (SEO)

En fiktiv nettside hvor et forstørrelsesglass uthever en del av skjermen. Overskriften sier "Utnytt SEO maksimalt!". Illustrasjonsbilde.

Vi hjelper deg gjerne med å oppnå bedre synlighet i søkemotorene gjennom målrettet arbeid med søkemotoroptimalisering (SEO). Våre dyktige rådgivere kartlegger hvilke tiltak som vil gi resultater for din bedrift, og hjelper deg med å implementere endringene på nettsiden.

Oppnå bedre synlighet!

Våre SEO-eksperter vil først foreta en analyse av alle faktorer som kan påvirke rangeringen din i søkemotorene. Videre starter arbeidet med å optimalisere nettsiden din for søk. Dette arbeidet har både en teknisk og innholdsmessig side – på nettsiden og utenfor nettsiden.

Bilde
Skreddersydd SEO-strategi

Skreddersydd SEO-strategi

Vi skreddersyr din SEO-strategi. Vi hjelper deg med å få utført en analyse som tar for seg søkeordene dine og hvordan nettsiden din rangerer sammenlignet med konkurrentene dine. Analysen danner grunnlag for en plan med tiltak om hvordan du bør gå frem for å øke synligheten din.

Vi synliggjør deg med relevant innhold!

Vi synliggjør deg med relevant innhold!

Vi passer på at ditt relevante innhold synliggjøres for brukerne når de søker på det du har definert som nøkkelord for din virksomhet!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss