Digital annonsering

Er du klar for å ta steget over til digital annonsering? Digitale kanaler åpner opp for svært målrettet annonsering, slik at du treffer riktig person, på riktig sted og til riktig tid. Ikke minst lar det deg spore kostnader og resultater i detalj, slik at du enkelt kan se hva som funker og ikke.

07 Media har spesialister som vet hvordan man jobber strategisk og resultatorientert med annonsering på nett. Vi ser helheten i markedsføringen og hjelper deg med å få mest mulig ut av den digitale annonseringen på tvers av kanaler.

Kontaktskjema

Få hjelp digital annonsering

Det finnes et hav av ulike typer digital annonsering, og vi kan hjelpe deg med de aller fleste:

  • Display-annonser (også kalt bannerannonser)
  • Videoannonser
  • Content-artikler og annonser
  • Søkeordsannonser
  • Annonsering på sosiale medier

Hvilken kanal det er hensiktsmessig å velge vil avhenge av bedriften, målsetningene deres og målgruppen dere snakker til. Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige kombinasjonen for din bedrift!

En trygg og resultatorientert samarbeidspartner

Vi i 07 Media hjelper deg gjerne med å komme i gang med digital annonsering. Uansett om du trenger hjelp med utforming og design, innhold og tekst, teknisk oppsett eller strategi – vi har spesialister som står klare til å hjelpe deg. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!

Annonsering på sosiale medier

Annonsering på sosiale plattformer som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn er en kostnadseffektiv måte å nå din målgruppe på. Hos oss jobber digitale markedsførere med spisskompetanse på sosiale medier og annonsering. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å komme i gang med markedsføring på sosiale medier!

Annonsering med Google Ads

Google er uten tvil den aller største søkemotoren, og dit kundene går for å finne det de er på jakt etter. Med Google Ads kan du annonsere direkte i søkeresultatene på Google og øke sjansen for at kunden klikker seg inn til nettopp din nettside eller nettbutikk. 

07 Media er sertifisert Google Partner og har lang erfaring med annonsering med Google Ads for store og små bedrifter. Vi vet hva som skal til for å få mest ut av annonseringen, og hjelper deg gjerne i gang.

Design og utforming av digitale annonser

Uansett hvor annonsen din skal vises er det essensielt at utforming, design og budskap tilpasses til kanalen. I 07 Media har vi dyktige digitale designere som vet hvordan man skal utforme annonser som blir lagt merke til – på tvers av digitale kanaler. Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi ut hvordan vi kan ta din merkevare ut i digitale annonser!