Design

Vi leverer design til små og store bedrifter, på tvers av trykte og digitale flater. Uansett om du trenger brosjyrer, annonser, nytt nettsidedesign eller en hel bedriftsprofil, vet våre designere hva som skal til.
Hos oss får du design som bygger merkevare, engasjerer og skiller seg ut. Vi tilbyr komplette grafiske tjenester innen områder som profil- og identitetsdesign, grafisk design, webdesign, redaksjonelt design og illustrasjon.

Bokdesign og redaksjonell design

Redaksjonell design skaper et rammeverk for hvordan innholdet ditt blir lest og tolket. 07 Media har lang erfaring med ombrekking av bøker, tidsskrift og magasiner – med brukeren og innholdet i fokus.

Illustrasjon

God illustrasjon gir deg en særegen stil som skiller budskapet ditt fra mengden, og hjelper leserne til å forstå poenget ditt. Vi tilbyr en hel rekke forskjellige stilarter og uttrykk, spesialtegnet for å møte ditt behov.

Design av logo

Logoen er er selve symbolet på din merkevare, og kan skape sterke assosiasjoner hos kundene dine. Vi hjelper deg med å utforme en unik, merkevarebyggende logo som gjør at du blir husket.

Emballasjedesign

Emballasjedesign er så mye mer enn innpakning! Gjennom form, farger og grafisk design fungerer designet merkevarebyggende og signaliserer hva slags produkt og kvalitet du kan forvente deg.

UX-design

Vi hjelper deg med å utvikle gode og engasjerende digitale opplevelser med brukeren i sentrum.

Strategisk design

En god grafisk profil er et viktig strategisk verktøy som skal tas ut i alle trykte og digitale flater og være konsekvent over tid. Derfor bør den utvikles og ivaretas av av dyktige fagfolk.

Webdesign og nettsidedesign

Et gjennomtenkt og godt webdesign kan være forskjellen på fiasko og suksess. Hos oss vil du oppleve å jobbe tett med dyktige fagfolk som garantert vil tilføre nettstedet ditt en ny dimensjon.

Merkevare og identitetsdesign

Det er viktigere enn noen gang å ha en tydelig visuell identitet for ikke å forsvinne i mengden. Bruk identitetsdesign som et strategisk virkemiddel for å skape en tydelig og sterk merkevare!

Grafisk design og utforming

Våre dyktige grafiske designere løser alle oppgaver, og elsker en god utfordring. Vi designer alt innen trykksaker, kampanjemateriell, skilt, profileringsartikler og markedsmateriell.