Design
og
digital

Hva trenger du?

Vi er et komplett designbyrå for visuell kommunikasjon!

Som designbyrå er design i vårt DNA – alt fra webdesign, strategisk design, nettsider og digital markedsføring til redaksjonelt design og publisering med vår egenutviklede software, mPublish! De beste tverrfaglige teamene + de beste verktøyene garanterer resultater. Vårt kundefokus er små og mellomstore bedrifter i privatmarkedet, og større kommunale virksomheter i offentlige sektor. Vi skaper design og kommunikasjon som bygger merkevare, som engasjerer og som skiller seg ut. Vi er stolte over å være et komplett designmiljø, med Norges største trykkeri i ryggen og som høyst sannsynlig sitter på landets fremste ressurser når det gjelder Universell Utforming (UU). 

Illustratør i møte med kollegaer inne på et designbyrå. Illustrasjonsbilde.

Hvorfor velge 07 som designbyrå?

Kort leveringstid

Med designere, grafikere og trykkeri samlet i ett hus får vi dine prosjekt ferdigstilt i en fei! Slik sikrer vi at ditt budskap er relevant og aktuelt for dine kunder til rett tid!

Tett oppfølging

En dedikert kundeansvarlig sørger for at du får den hjelpen du trenger i alle deler av leveransen! Vi bistår med hele prosessen fra oppsett av design, til digitalisering og trykk!

Høy kvalitet

Våre fageksperter sikrer at du alltid får ditt budskap kommunisert i toppkvalitet! Vi vet hva som skal til for å gi ditt materiell det lille ekstra - slik at din merkevare skiller seg ut i mengden!

Trykt i Norge

Velg kortreist produksjon av materiell i store og små formater. Produksjon ved vårt offsettrykkeri på Aurskog og digitaltrykkeri i Oslo, gjør at du kan sette «Trykt i Norge»-merket på dine trykksaker.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Merkevaredesign

Vi brenner for å gjøre kundene våre synlige, unike og oppdaterte i sitt marked. Som et av Norges største designmiljøer med erfarne rådgivere, dyktige byrådesignere, mediegrafikere og utviklere, leverer vi alt fra logodesign, til merkevarebygging og utforming av komplette visuelle profiler tilpasset alle kanaler. Vi er helt sikre på at ingen virksomhet er for liten til å få utarbeidet sin unike merkevareplattform!

Grafisk design

Med over 40 års erfaring fra grafisk bransje, består vårt «Team Grafisk» av høykompetente mediegrafikere som er eksperter på typografi og ombrekking av store mengder tekst. Nøyaktighet, effektivitet og kvalitet kjennetegner arbeidet med alt fra bokdesign, layout av tidsskrifter og magasiner, til rapporter, og brosjyrer. Enten det skal tilrettelegges for trykk eller digital publisering, er universell utforming (UU) ivaretatt til terningkast 7!

Digitale tjenester

I tett samarbeid med vårt «Team Byrå» og «Team Grafisk», jobber våre digitale utviklere med alt fra opprettelse av nettsider, nettbutikker og digital markedsføring til digitalisering av publikasjoner i alle format. Vi sørger for at kundenes innhold gjøres tilgjengelig i alle kanaler. Med vår unike digitale publiseringsløsning mPublish, får du enkelt publisert og lagret alt innhold digitalt, samt skreddersydd løsning for ditt behov. Som totalleverandør, leverer vi alt fra digitale strategi, design og implementering til drift og hosting.

"*" indicates required fields

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.