07 Media sin logo. Illustrasjon.

Design av logo

Logoen er er selve symbolet på din merkevare. En logo som er utformet riktig skaper sterke assosiasjoner mellom kunden og din bedrift, og fungerer som en rød tråd i all kommunikasjon og markedsføring. Derfor er logoen din ikke bare viktig, men ekstremt verdifull!

Vi i 07 Media har lang erfaring med utforming av logo og profildesign. Vi hjelper deg med å lage en unik logo som symboliserer din bedrift eller organisasjon på en tydelig og riktig måte, samtidig som den forteller hvordan du skiller deg fra konkurrentene og skaper gjenkjennelse hos kundene.

Kontaktskjema

Hva er en god logo?

Logoen er en kombinasjon av tekst og visuelle elementer som har to formål:

  • Fortelle navnet til bedriften din
  • Være et visuelt symbol på bedriften din

Logoen er selve symbolet på din merkevares identitet og farger all markedsføringen din på tvers av trykte og digitale flater. En god grafisk profil med en tydelig logo gir deg derfor en solid posisjon i dialogen med både kunder og leverandører. 

Hvorfor trenger du en logo?

Du lurer kanskje på om du i det hele tatt trenger en firmalogo, eller om du bare kan bruke en gratis logo fra internett? Vi tar gjerne dialogen med deg! Vi kan nevne en hel rekke gode grunner til at du burde ha din egen firmalogo, uansett om du er en stor eller liten bedrift. Er logoen utformet riktig kan den skape sterke assosiasjoner mellom kunden og din bedrift, og være ekstremt verdifull. Tenk for eksempel på sportsmerket Nike og deres «swoosh»-logo. «Swooshen» er nå så gjenkjennelig at en den kan stå alene uten merkenavnet, og du vet likevel at det er Nike!

Logo som del av den grafiske profilen

Logoen din brukes som en rød tråd i all kommunikasjon mellom deg og dine kunder. Enten det er på brosjyrer, visittkort, nettside eller sosiale medier. For å få mest ut av logoen og for å skape den røde tråden, vil det være nyttig å utforme en grafisk profil. 

Den grafiske profilen er en helhetlig visualisering av en bedrifts eller organisasjons markedsføring, og fungerer som en retningslinje for hvordan bedriften skal vises gjennom tekst, bilder, farger, typografi og logobruk. En fordel med 07 Media er at vi har vår egen produksjon av trykktjenester, så her får du alt fra idè til ferdig produkt – Alt på et sted!  

Få hjelp med design av logo

Vi i 07 Media er over gjennomsnittet opptatt av gode logoer, og synes det er utrolig stas å få designe logo for og sammen med kundene våre. Ta gjerne kontakt med oss!