Bygger nytt kraftsenter innen grafisk produksjon, medietjenester og logistikk

fasadebilde av 07 media sine kontorer i Oslo

07 Media, Bodoni og Lundeby GF har inngått en avtale om å samle de tre selskapene i et felles konsern for å etablere et kraftsenter innen design, medietjenester, grafisk produksjon og logistikk.

Det nye konsernet

Det nye konsernet får 358 ansatte i Fredrikstad, Hærland, Aurskog, Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand, og vil omsette for rundt 690 millioner kroner. Konsernet skal bygge videre på de tre virksomhetenes sterke identitet og markedsposisjon, og sikre kundene et solid og bredt tjenestespekter.

Selskapet vil eies 50% av Mantel AS, 40% av Lundeby Eiendom AS og 10% av TEC AS. Disse familieeide selskapene har gjennom generasjoner drevet aktivt eierskap og entreprenørskap, noe som vil videreføres i den nye konstellasjonen.

– Sammenslåingen gir rom for å tilby kundene en komplett verdikjede med gode, digitale løsninger, designtjenester og -produkter. Den gir også mulighet til å satse mer på logistikktjenester og utnytte frakt- og distribusjonsmulighetene bedre. Den nye enheten er også bedre rustet til å sikre spennende arbeidsplasser i strategiske byer i Sør-Norge i årene som kommer, sier Bjarte J. Hordnes som blir konsernsjef i den nye enheten.

Det nye konsernet vil også kunne tilby en sterkere og bredere designkompetanse og skape en stor og effektiv produksjons- og logistikkhub.

– Målet er å satse sterkere i logistikkmarkedet og utnytte mulighetene sentral beliggenhet på Østlandet gir. Stordriftsfordeler vil bidra til bedre lønnsomhet og bedre utnyttelse av kompetanse, lokaler og maskiner, sier Helge G. Lundeby som blir styreleder for det nye konsernet.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Konsernsjef Bjarte J. Hordnes, tlf. + 47 982 33 177, e-post: bjarte.hordnes@bodoni.no

Styreleder Helge G. Lundeby, tlf. +47 958 40 650, e-post: hgl@lundeby.no

Konsernsjef 07 Media Kjetil Amundsen, tlf. +47 958 04 548, e-post: kjetil@07.no

Dette er selskapene:

Bodoni ble etablert i 1914. Selskapet leverer tjenester knyttet til rådgivning, formgivning, grafisk produksjon og digital publisering. Dette omfatter blant annet kommunikasjon, merkevarebygging, design thinking, visuelle identiteter, sømløs interaksjon på nett/lesebrett/mobil/papir, trykkeritjenester og distribusjon/logistikk.

Lundeby ble etablert i 1949, og har utviklet seg fra å være et tradisjonelt bokbinderi til å levere tjenester innen plastpakking, adressering, digital trykk og distribusjon/logistikk. Lundeby er i ferd med å bli en av Norges ledende logistikkaktører. I 2020 kjøpte Lundeby Møklegaards Trykkeri AS i Fredrikstad. Lundeby har inngått avtale om drift av Bladcentralen fra sommeren 2022. Produksjonsanlegget flyttes inn i nytt bygg på 10.000 m² i Hærland.

07 Media ble etablert i 2007, og er bygget opp rundt flere veletablerte virksomheter innen grafisk produksjon, webpublisering og design, med historie tilbake til 1940-tallet. I dag er 07 et fullservice kommunikasjonshus som leverer alt innen design, trykk, skilt og digitale tjenester til bedriftsmarkedet i Oslo, Aurskog og i Kristiansand.

Du er kanskje også interessert i

Norges største og beste trykkeri!

Vi er stolte over vår spisskompetanse innenfor alle våre trykketjenester; digitale- så vel som offset! Med vår innovative og moderne maskinpark produserer og leverer vi alt fra store til små opplag, alle formater, og så klart den ferdiggjøringen du måtte ønske!

Kvalitet og arbeidsinkludering

Som en av de største aktørene i vår bransje har vi et ekstra ansvar for å gå foran. Derfor jobber vi målrettet med to hovedtemaer innen bærekraft: miljø og samfunnsansvar. Målet er å bidra og å gjøre alvor av vårt samfunnsansvar.

Bli inspirert, se flere av våre prosjekter!

Vi leverer design og trykk til små og store bedrifter, på tvers av trykte og digitale flater. Vi tilbyr komplette grafiske tjenester innen områder som profil- og identitetsdesign, grafisk design, webdesign, redaksjonelt design og illustrasjon.

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.