Butikkmateriell og butikkeksponering

Et platå med 07 logoen svevende på toppen, illustrerer butikkmateriell

Fang oppmerksomheten til kundene gjennom salgsfremmende plakater, display, banner, emballasje eller gatebukker. Mulighetene er mange, og vi i 07 Media kan hjelpe deg med de aller fleste! Vi er komplett leverandør av butikkmateriell og profileringsprodukter til både store og små bedrifter.

Trykking av butikkmateriell har vært et satsningsområde i 07 Media i mange år. Vi har lang erfaring og er et av landets ledende aktører på området. Hos oss får du konkurransedyktig kvalitet, leveranse, pris og service.

Vi har det du trenger innen butikk- og kampanjemateriell

Vi kan hjelpe deg med det aller meste av butikkmateriell og eksponering til dine butikklokaler. Plakater, POS-materiell, bannere, gulvklebere, pop-ups, topplakater, hylleforkanter, salgsplakater, flyere, klistremerker, esker, display, emballasje, gatebukker, vippetasser, folie, rollups, og skilt.

Bilde
Design av butikkmateriell

Design av butikkmateriell

Vi har grafiske designere som gjerne hjelper deg med utforming av butikk- og kampanjemateriell og eksponeringsprodukter til butikk. Eller, hvis du allerede har trykkeklare filer, kan du kontakte oss for trykking og levering. Det er opp til deg!

Materiell til store og små butikker

Materiell til store og små butikker

Uansett om du har en liten eller stor butikk, kan vi garantert hjelpe deg med det riktige butikkmateriellet. På våre kundelister står mange av de største butikkene i landet, samt de store merkevare- og industrikundene. Men vi leverer like gjerne løsninger for mindre aktører! Vi har lang erfaring med å finne tekniske løsninger for best mulig effekt i butikk, uansett størrelse.

Skreddersydde løsninger for butikkeksponering

Skreddersydde løsninger for butikkeksponering

Vi har lang erfaring med å finne løsninger for butikklokaler av alle størrelser, og leverer også skreddersydde løsninger for mange av våre kunder. Usikker på hva du er på jakt etter eller hva som vil ta seg best ut i butikken? Våre dyktige prosjektledere kommer gjerne på befaring hos deg!

Lager, pakking og distribusjon av butikkmateriell

Lager, pakking og distribusjon av butikkmateriell

I tillegg til moderne produksjonslokaler for trykking av butikkmateriell, har vi også egen avdeling for pakking og utsendelse. Det gir våre kunder et konkurransefortrinn i markedet og kortere leveringstid. Pakking av kampanjemateriell gjøres på en effektiv og korrekt måte slik at hver butikk får akkurat det materiellet de skal ha. 07 Media har svært gunstige løsninger for transport!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss