Butikkmateriell og butikkeksponering

Et platå med 07 logoen svevende på toppen, illustrerer butikkmateriell

07 Media er en komplett leverandør av butikkmateriell og profileringsprodukter til både store og små bedrifter. Vi hjelper deg med alt av salgsfremmende plakater, display, banner, emballasje og gatebukker.

Et av landets ledende aktører!

Trykking av butikkmateriell har vært et satsningsområde i 07 Media i mange år. Vi har lang erfaring og er et av landets ledende aktører på området. Hos oss får du konkurransedyktig kvalitet, leveranse, pris og service. Vi har også flere kunder som har valg oss som partner på distribusjon av kampanjemateriell til butikkene sine. Produksjon, lager og distribusjon på samme sted, gjør at vi kan tilby konkurransedyktige priser, raske leveranser og sørge for at kampanjene går som avtalt måned etter måned.

Bilde
Vi har det du trenger innen butikk- og kampanjemateriell

Vi har det du trenger innen butikk- og kampanjemateriell

Vi kan hjelpe deg med det du trenger av butikkmateriell og eksponering til dine butikklokaler. Plakater, POS-materiell, bannere, gulvklebere, pop-ups, topplakater, hylleforkanter, salgsplakater, flyere, klistremerker, esker, display, emballasje, gatebukker, vippetasser, folie, Roll-ups, og skilt. Vi har lang erfaring og er et av landets ledende aktører på området. Hos oss får du konkurransedyktig kvalitet, leveranse, pris og service.

Liten eller stor spiller ingen rolle!

Liten eller stor spiller ingen rolle!

Våre kundelister har mange av både de største butikkene i landet, og de store merkevare- og industrikundene. Uansett om du har en liten eller stor butikk, kan vi garantert hjelpe deg med det riktige butikkmateriellet. Vi er gode på å finne tekniske løsninger for best mulig effekt i butikk, uansett størrelse.

Skreddersydde løsninger for butikkeksponering

Skreddersydde løsninger for butikkeksponering

Vi har eksperter som finner løsninger for butikklokaler av alle størrelser, og vi leverer også skreddersydde løsninger. Våre dyktige prosjektledere kommer gjerne på befaring hos deg!

Kort leveringstid

Kort leveringstid

Vi gir våre kunder et konkurransefortrinn i markedet og kortere leveringstid med vår egne avdeling for pakking og utsendelser. Pakking av kampanjemateriell gjøres på en effektiv og korrekt måte slik at hver butikk får akkurat det materiellet de skal ha. 07 Media har svært gunstige løsninger for transport!

Vi designer for deg!

Vi designer for deg!

Vi har grafiske designere som gjerne hjelper deg med utforming av butikk- og kampanjemateriell og eksponeringsprodukter til butikk!

Online bestillingsløsning for markedsmateriell

Online bestillingsløsning for markedsmateriell

Ved hjelp av vår bestillingsløsning, MediaControl, kan vi også tilby en løsning som gir full oversikt over butikkenes bestillinger og få komplett oversikt lagerhold og behov.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss