En stående brosjyre med 07 sitt design. Illustrasjonsbilde.

Brosjyrer til alle formål

En gjennomarbeidet brosjyre med godt innhold, pent design og god kvalitet er fortsatt en effektiv måte å nå ut til nye kunder. 07 Media hjelper deg med brosjyrer i mange ulike størrelser og formater.

Du velger selv om du ønsker å utforme brosjyren selv, og kun kontakte oss for trykking og levering, eller om du trenger hjelp av en av våre designere. Vi hjelper deg gjerne helt fra A til Å, gjennom idé, utforming, trykking og levering.

Kontaktskjema

Størrelser på brosjyrer

Vi trykker brosjyrer i de fleste størrelser og formater. Som regel skal brosjyren være hendig og lett å ta med seg, fordi den skal benyttes i salgssituasjoner som på messestands, venterom eller i produkthyller.

Noen av de vanligste størrelsene:

  • 21 x 29,7 cm (A4)
  • 21 x 20 cm
  • 14,8 x 21 cm (A5)
  • 10×21 cm

Papir og innbinding til brosjyrer

Antall sider i brosjyren vil påvirke hvordan sidene bør festes sammen. Som regel blir brosjyrene stiftet i ryggen, men vi kan også levere brosjyre med limbundet rygg. Dette gir mulighet for et stort antall sider.

Pris på brosjyrer

07 Media er konkurransedyktige på kvalitet, leveranse, pris og service. Det er mange variabler som spiller inn – som antall sider i brosjyren, ønsket kvalitet på papir og omslag, samt hvor mange eksemplarer som skal trykkes. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med oss direkte for å få et konkurransedyktig pristilbud.