Bokdesign og redaksjonell design

Bokdesign med 07 sine profilelementer. Illustrasjonsbilde.

Vi har over 40 års erfaring med bokdesign og redaksjonell design, samt å utvikle ulike typer publikasjoner. Vår designavdeling består av spesialister som samarbeider tett og som jobber på tvers av dedikerte byrådesignere, mediegrafikere og digitale utviklere. Det er slik vi jobber, og på den måten skaper vi alltid det beste resultatet for kundene våre.

07 Media gjør alt fra A til Å!

07 Medias designavdeling har lang erfaring med design og ombrekking av bøker, rapporter, tidsskrifter og magasiner. Vi skreddersyr tilbud til hvert enkelt produkt, og deler gjerne av våre erfaringer i prosessen slik at boken din, magasinet, rapporten eller tidsskriftet blir akkurat så bra som du ønsker at det skal bli. I tillegg til design, layout og ombrekking av store mengder tekst, digitaliserer vi magasiner, tidsskrifter, bøker eller rapporter ved hjelp av vårt egenutviklede og unike publiseringsverktøy, mPublish. Kort sagt, vi gjør alt fra A til Å.

Bilde
Beskyttende og salgsfremmende omslag!

Beskyttende og salgsfremmende omslag!

Vi produserer beskyttende og salgsfremmende dekorative omslag for ditt bokprosjekt!  Våre grafiske designere vet hvilke muligheter som ligger i Norges største og beste trykkeri, slik at du får den perfekte utformingen og ferdiggjøringen av produktet ditt.

Fokus på leseopplevelse!

Fokus på leseopplevelse!

Vi har alltid fokus på optimal leseopplevelse og universell utforming. God og riktig layout i samspill med gode bilder er avgjørende for ditt design. 07 Media leverer verdiskapende design for din virksomhet! Vi tilpasser design etter din målgruppe for å sikre suksess.

La oss lage noe fint sammen!

La oss lage noe fint sammen!

Ta kontakt, vi vil gjerne svare på alt du trenger å vite, slik at du får laget en mest mulig effektiv løsning for deg og din bedrift. Du hører fra oss innen 24 timer, som oftest tidligere.

Miljøvennlig produksjon

Miljøvennlig produksjon

07 Media produserer publikasjoner på miljøsertifisert papir og benytter produksjonsmetoder som tilfredsstiller strenge miljøkrav. At vår produksjonsavdeling er plassert her hjemme i Norge betyr også kortreist transport av de ferdige publikasjonene.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss