Bokcover med 07 sine profilelementer. Illustrasjonsbilde.

Bokdesign og redaksjonell design

Redaksjonelle publikasjoner som bøker, tidsskrifter og magasiner skal kommunisere budskapet til en spesifikk målgruppe. For å treffe målgruppen på riktig måte og gi leserne lyst til å lese innholdet, spiller det redaksjonelle designet utvilsomt en viktig rolle. 

07 Medias designavdeling har lang erfaring med design og ombrekking av bøker, tidsskrifter og magasiner. Vi skreddersyr tilbud til hvert enkelt produkt, og deler gjerne av våre erfaringer i prosessen slik at boken din, magasinet eller tidsskriftet blir akkurat så bra som du ønsker at det skal bli.

Kontaktskjema

Hva er redaksjonell design?

Redaksjonell design handler om samspillet mellom tekst og visuelle elementer for å best mulig fortelle en historie eller belyse et redaksjonelt innhold. Hvordan en publikasjon er utformet setter en ramme for hvordan innholdet leses og tolkes, og det redaksjonelle designet er derfor mer enn bare vakre bilder og illustrasjoner. Gjennom redaksjonelt design gir man liv til historien, skaper engasjement hos leseren og forklarer komplekse ideer.

Sentralt i redaksjonelt design står derfor:

  • Gjøre stoffet interessant for leserne
  • Strukturere innholdet på en god måte
  • Gi personlighet til historien

Design av bøker og publikasjoner

Våre designere har lang erfaring med redaksjonell design av publikasjoner i ulike størrelser og opplag. Noen av publikasjonene vi jobber med er:

  • Skjønnlitteratur
  • Faglitterære bøker
  • Magasiner
  • Tidsskrifter
  • Blad

Vi kan designe det meste av publikasjoner, så ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.

Redaksjonell design hos 07 Media

Vår designavdeling har lang erfaring med både design og ombrekking av bøker, tidsskrift og magasiner, der brukeren og innholdet står i fokus slik at innholdet tilrettelegges på best mulig måte – på alle flater. Vi har også løsninger der vi kombinerer publisering til papir og digitale flater med helt eller delvis samme innhold på en meget effektiv måte. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan bidra til å løfte publikasjonen din gjennom design.