Bildekor og bilfoliering

En bil med bildekor av 07 sine profilstriper. Illustrasjonsbilde.

07 Media har lang erfaring med foliering av kjøretøy, og tilbyr både helfoliering og delvis foliering. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen – fra idé og design til produksjon og montering

Mer enn bare profilering!

Vi utfører alt innen foliering av kjøretøy, og tar like gjerne på oss oppdrag med en splitter ny Tesla som med en lastebil, buss eller tilhenger. Profildekor på firmabiler og andre kjøretøy er en effektiv måte å bli synlig på når du er ute på veien. I tillegg fungerer foliedekor som beskyttelse mot solfalming, steinsprut og slitasje! Kontakt oss gjerne for et hyggelig pristilbud, så finner vi en god løsning for dine kjøretøy.

Bilde
Bredt utvalg av bilfoliering!

Bredt utvalg av bilfoliering!

Vi har mange års erfaring med foliering av bil og kan tilby et stort utvalg av farger og overflater som du kan velge mellom! Foliering av bil er både praktisk og kostnadsbesparende sammenliknet med billakkering, siden folien er så enkel å skifte ut.

Bildekor med design

Bildekor med design

Vi har erfarne designere som spesialiserer seg på å utforme dekor og profilering på kjøretøy, som veileder deg gjennom prosessen og sørger for at du får ønsket resultat.

Beskytt bilen din!

Beskytt bilen din!

Helfoliering gir beskyttelse av lakken mot riper, steinsprut, UV-stråler, etc. Folien er dessuten lett å fjerne når bilen skal selges, om du vil ha tilbake den originale fargen eller ønsker å foliere på nytt. Ved helfoliering av bil er det som oftest hvit eller sort folie som benyttes, enten i en matt eller blank utgave, men hos oss kan du velge farge!

Vær synlig med en mobil reklameplakat!

Vær synlig med en mobil reklameplakat!

Profildekor på firmabiler og andre kjøretøy er en effektiv måte å bli synlig på når du er ute på veien. Tenk på kjøretøyet ditt som en rullende reklameplakat. Vi bruker din bedriftsprofil, derunder logo og farger, i kombinasjon med ønsket budskap for å utforme et lekkert design som vil gjøre merkevaren din godt synlig ute på veiene. Velg mellom helfoliering eller delfoliering!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss