En bil med bildekor av 07 sine profilstriper. Illustrasjonsbilde.

Bildekor og bilfoliering

Profildekor på firmabiler og andre kjøretøy er en effektiv måte å bli synlig på når du er ute på veien. Egentlig kan du tenke på kjøretøyet som en rullende reklameplakat. Ikke minst er foliedekoren med på å beskytte kjøretøyet mot solfalming, steinsprut og slitasje. Vinn-vinn for deg!

Kontaktskjema

Bestille bildekor hos 07 Media

Vi i 07 Media har lang erfaring med foliering av kjøretøy, og tilbyr både helfoliering og delvis foliering, som for eksempel logomerke på bildør. Vi utfører rett og slett alt innen foliering av kjøretøy, og tar like gjerne på oss oppdrag med en splitter ny Tesla som med en lastebil, buss eller tilhenger. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen – fra idé og design til produksjon og montering.

Bildekor med profilering eller reklame

Vi har erfarne designere som spesialiserer seg på å utforme dekor og profilering på kjøretøy. Vi bruker din bedriftsprofil, derunder logo og farger, i kombinasjon med ønsket budskap for å utforme et lekkert design som vil gjøre merkevaren din godt synlig ute på veiene. Våre designere veileder deg gjennom prosessen og sørger for at du får ønsket resultat.

Delvis foliering av bil

Om du ønsker en enklere variant kan vi produsere dekorelementer som kan festes godt synlige steder på kjøretøyet. For eksempel kan du få bedriftens logo på bildørene dine. Bare fortell oss hva du trenger, så fikser vi det!

Standardfolie på bil

Ved helfoliering av bil er det som oftest hvit eller sort folie som benyttes, enten i en matt eller blank utgave. Likevel er det ingenting som hindrer deg i å velge en helt annen farge om du ønsker det. Vi tilbyr et bredt spekter av standardfolier og farger som du kan velge mellom.

Priser på foliering av kjøretøy

Pris på foliering av kjøretøy varierer med tanke på oppdragets omfang. Størrelse på kjøretøyet, antall kjøretøy, folietype og metode er faktorer som må tas med i beregningen. Kontakt oss gjerne for et hyggelig pristilbud, så finner vi en god løsning for dine kjøretøy.