Beachflagg med logo og trykk

Tre beachflagg med logo og trykk i 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

07 Media produserer beachflagg med trykk som er lette å oppbevare, transportere og montere! Beachflagg, eller strandflagg, kan brukes overalt hvor du vil tiltrekke deg oppmerksomhet, både innendørs og utendørs, sommer som vinter. Flaggene er raske å montere, og kan brukes på alle typer underlag. Alle våre strandflagg levers med jordspyd, stenger og bæreveske. I tillegg kan vi levere tilleggsutstyr som sørger for en enda mer stabil montering, dersom du har behov for det (jordskure, kryssfot, bunnplate, vannring, m.m). Les mer om annet markedsmateriell eller butikkmateriell vi kan levere.

Beachflagg i god kvalitet tilpasset ditt design

07 Media leverer flere typer beachflagg i ulike størrelser og utførelser, men alltid i god kvalitet til en fornuftig pris. Design og budskap tilpasses etter dine ønsker, slik at du får et strandflagg som formidler akkurat det du trenger.

Bilde
Beachflagg i ulike størrelser

Beachflagg i ulike størrelser

Vi leverer beachflagg med logo i en rekke størrelser og fasonger. Følgende er standardstørrelser som er særlig populære: small (ca. 250? cm høye), medium (ca. 250 cm høye) og large (ca. 450 cm høye)

Design og utforming

Design og utforming

Vi har grafiske designere som hjelper deg med å utforme beachflagget i tråd med din bedriftsprofil . På denne måten sikrer du et flott og synlig beachflagg med en logo som formidler ditt budskap på en god måte, samtidig som det bevarer den røde tråden fra annet markedsmateriale.

Endre design

Endre design

Har du allerede et strandflagg liggende, men ønsker å bytte ut designet eller budskapet, kan du bestille kun selve flagget, dersom du allerede har stang og fot liggende. På denne måten er det enkelt å oppdatere flagget så ofte du vil. Vi designer gjerne et nytt flagg til deg.

Priser

Priser

Pris avhenger av hvilken fasong og utførelse du ønsker, hvor høyt beachflaggget skal være og hvor mange beachflagg du skal bestille. Ta kontakt med oss for et hyggelig pristilbud!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss