Tre beachflagg med logo og trykk i 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

Beachflagg med logo og trykk

Kontaktskjema

Beachflagg i ulike størrelser

Vi leverer beachflagg i en rekke størrelser og fasonger. Likevel er det enkelte standardstørrelser som er særlig populære.

De vanligste størrelsene er:

  • Small: ca. 250 cm høyde
  • Medium: ca. 250 cm høyde
  • Large: ca. 450 cm høyde

Design av beachflagg

Vi har grafiske designere som gjerne hjelper deg med å utforme beachflagget i tråd med din bedriftsprofil. På denne måten sikrer du et flott og synlig beachflagg som formidler ditt budskap på en god måte, samtidig som det bevarer den røde tråden fra annet markedsmateriell.

Tilleggsutstyr til beachflagg

Beachflagg leveres med jordspyd, stenger og bæreveske. I tillegg kan vi levere tilleggsutstyr som sørger for en enda mer stabil montering, dersom du har behov for det:

  • Jordskrue
  • Kryssfot
  • Bunnplate
  • Vannring

Bytte ut design på beachflagg

Har du allerede et beachflagg liggende, men ønsker å bytte ut designet eller budskapet? Ikke noe problem! Hos oss kan du bestille kun selve flagget, dersom du allerede har stang og fot liggende. På denne måten er det enkelt å oppdatere flagget så ofte du vil. Om du ønsker at vi skal designe det nye flagget eller om du vil levere trykkeferdig fil er også opp til deg.

Oppbevaring og montering

En stor fordel med beachflagget er at det lett å transportere og tar liten plass å oppbevare. Du får med en egen bæreveske som gjør det enkelt å få med seg. Ikke minst er flagget enkelt å montere opp og ned, noe som er praktisk når du har dårlig tid.

Priser på beachflagg

Pris på beachflagg avhenger av hvilken fasong og utførelse du ønsker, hvor høyt beachflaggget skal være og hvor mange beachflagg du skal bestille. Ta kontakt med oss for et hyggelig pristilbud!