Banner med logo og trykk

Kontaktskjema

Bannermaterialer

Hvilket materiale du bør velge til banneret avhenger av flere faktorer. Deriblant om det skal henge utendørs eller innendørs, om det skal tåle regnvær og vind og hvor detaljert trykket skal være. Vi kan blant annet trykke banner i PVC-materiale som tåler vær og vind for utendørsbruk, eller banner i tekstil dersom det skal brukes innendørs. Vi tar gjerne en prat med deg for å finne den beste løsningen til akkurat ditt bruksområde.

Bannerstørrelser

De fleste tenker kanskje på banner som et liggende, avlangt format, men banner kan faktisk trykkes i alle størrelser og formater! Uansett om du trenger et stort eller lite banner, og om du ønsker stående, liggende eller kvadratisk format – vi sikrer at du får et banner som passer perfekt til akkurat ditt behov. 

Design av banner

Våre designere har lang erfaring med å skape bannnerdesign som synliggjør din merkevare og formidler budskapet på en tydelig måte. Designet spesialtilpasses til bannerets størrelse og bruksområde for et best mulig resultat. Om du allerede har en ferdig, trykkeklar fil er det ikke noe problem å kontakte oss for trykking og levering. Det er opp til deg.

Pris og leveringstid på banner

Vi produserer banner i alle størrelser og formater ved våre produksjonsavdelinger i Oslo, Kristiansand og på Aurskog. Leveringstiden vil naturlig nok avhenge av materiale, antall og størrelse – men vi strekker oss langt for å levere til deg så raskt som overhodet mulig. Ta kontakt med oss for et konkurransedyktig pristilbud tilpasset dine ønsker og behov.