Banner med logo og trykk

Et enkelt hvitt banner med 07 Media sin profil. Illustrasjonsbilde.

07 Media trykker bannere i alle størrelser, med god kvalitet og lang levetid til en fornuftig pris. Sammen med deg finner vi frem til den beste løsningen for dine behov, og spesialtilpasser banneret for et best mulig resultat.

Vi synliggjør ditt budskap!

Et banner kan brukes til det meste! Det kan henge både inne og ute, og bidra til å synliggjøre ditt budskap. De fleste tenker kanskje på banner som et liggende, avlangt format, men de kan trykkes i alle størrelser og formater! Uansett om du trenger et stort eller lite banner, og om du ønsker stående, liggende eller kvadratisk format – Vi sikrer at du får et banner som passer perfekt til akkurat ditt behov som synliggjør ditt budskap. Ta kontakt med oss for et konkurransedyktig pristilbud tilpasset dine ønsker og behov.

Bilde
Design av banner

Design av banner

Våre designere har lang erfaring med å skape bannerdesign som synliggjør din merkevare og formidler budskapet på en tydelig måte. Designet spesialtilpasses til bannerets størrelse og bruksområde for et best mulig resultat. Om du allerede har en ferdig, trykkeklar fil er det ikke noe problem å kontakte oss for trykking og levering. Det er opp til deg.

Bannermaterialer

Bannermaterialer

Vi har et bredt utvalg av materialer! Vi kan blant annet trykke banner i PVC-materiale som tåler vær og vind for utendørsbruk, eller banner i tekstil dersom det skal brukes innendørs. Vi tar gjerne en prat med deg for å finne den beste løsningen til akkurat ditt bruksområde.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss