Artikler

På denne siden kan du lese alle våre artikler under Stories.

Trykke bok?

Slik går du frem for å komme i mål med ditt bokprosjekt.

Tryggere arbeidsmiljø med smittevernutstyr

Riktig beskyttelsesutstyr er viktig for å beskytte både de ansatte og de som kommer innom i løpet av en dag.

Sosiale medier tar ikke sommerferie

Visste du at sommerferien er høytid for bruk av sosiale medier? Selv om kundene dine ikke er på jobb, logger de definitivt ikke av.

Nylansering av Trykt i Norge-merket

En samlet grafisk bransje har gått sammen om en nylansering av Trykt i Norge-merket for å møte konkurransen fra utlandet.

Hvordan bruke nyhetsbrev i markedsføringen din?

Vurderer du å starte med nyhetsbrev? Eller ønsker enda bedre resultater? Vi deler våre 10 beste tips til markedsføring via e-post.

Slik endrer du åpningstidene dine hos Google

I denne enkle guiden viser vi deg hvordan du endrer åpningstidene for din bedrift i Google My Business.

Hvordan lage en markedsplan?

Forskjellen på suksess og fiasko kan ofte være en god plan.

Fire tips til hvordan lage en god logo

Logoen er det viktigste kjennetegnet til bedriften din. Vår digitaldesigner gir deg nyttige tips til hva du bør tenke på når du skal lage ny logo.

Hvordan optimalisere nettside med E-A-T?

SEO er et buzzord du kanskje har hørt i forbindelse med markedsføring og nettsider. Men hva er det egentlig, og hvorfor må du vite noe om det?

5 tips til Facebook Live

Hvem som helst kan streame video live fra mobilen på Facebook med et tastetrykk. Men gode resultater krever litt forberedelse. Her får du fem praktiske tips.

Forkortelser i digital markedsføring

Det er mange begreper å holde styr på i digital markedsføring. Men hva betyr egentlig SEO, CTR, PCP og CPP? Vi hjelper deg gjennom begrepsjungelen.

Annonsering på Facebook: Kundereisen på 1-2-3!

Facebook-annonsering er en kostnadseffektiv måte å nå din målgruppe på. Men vet du hvordan du bør gå frem for å treffe dine potensielle kunder?

Content marketing vs. performance marketing

Content marketing og performance marketing er begreper som ofte brukes i sammenheng med digital markedsføring. Men hva er egentlig forskjellen? Og trenger du å tenke på begge deler?

Messe + Snapchat-filter = sant

Skal du delta på messe eller utstilling med bedriften din? Nå ut til enda flere ved å kombinere fysisk tilstedeværelse med digital tilstedeværelse på Snapchat!

5 tips til markedsføring på Facebook

Ved å markedsføre på Facebook kan du effektivt nå de personene som er viktigst for deg. Her er våre beste tips!

Kundereisen: Omnikanal-markedsføring

Kundene velger nettsider som er fine og raske å navigere i, klikker på annonser som appellerer til dem og leser kun artikler som føles relevante. Derfor må du tenke på hele opplevelsen du gir kundene dine i ulike kanaler. Vi forteller deg hvordan.

07 Media satser på nyutdannede

Benjamin Werring (24) og Ingvild Helle Hagen (26) har begge en rykende fersk grad fra Universitetet i Agder. Nå går de rett inn i faste stillinger hos 07 Media og blir en del av det digitale teamet i Kristiansand.

Noe stort skjer her

Vi har skaffet oss Sørlandets råeste trykkmaskin! 07 Media blir med dette kjappest på Sørlandet, får råest kapasitet og kan levere trykksaker du ikke har sett maken til. Vi gleder oss enormt mye til å hjelpe våre kunder med å nå nye høyder med denne råtassen på laget.