Arbeidsglede – de mest verdifulle tingene er gratis

en kvinne og to menn som smiler i 07s lokaler i Oslo.

Energien og motivasjonen stiger merkbart når vi igjen kan samle våre kolleger på kontoret. Det er jo det gode samarbeidet og følelsen av fellesskap som bidrar til både trivsel og godt arbeidsmiljø på vår arbeidsplass.

Vi tipper vi ikke er alene om å ha savnet en god kollegas latter, det gjensidige smilet du møter i gangen og den lille praten om helgens aktiviteter ved kaffemaskinen på kontoret.

Heldigvis, tenker vi, er de minste tingene ofte også de mest verdifulle. Å heie på hverandre, utveksle kunnskap og lære nye ting sammen – det koster ingenting, men det betyr så mye for hver og en av oss. Og når vi retter fokus på våre medarbeideres individuelle utvikling og kompetanseheving opplever vi at det naturligvis også er gunstig for bedriften som helhet.

Endelig kan vi nå møtes på kontorene igjen, å jobbe sammen – på samme sted!
Den digitale hverdagen er vel og bra, og vi har lært å tilpasse oss, men nå gleder vi oss til å kjenne pulsen på det tverrfaglige samarbeidet, dele erfaringer, utfordringer og suksesshistorier – og vi gleder oss til å jobbe tettere med kunder og samarbeidspartnere for å løse deres kommunikasjonsbehov.

Hjemmekontor og produksjon – vi holder hjulene i gang

Det er absolutt ikke alle våre medarbeidere som har vært «låst» til kontorplassen på kjøkkenet eller på barnas rom hjemme den siste tiden. Hos oss har trykkere og produksjonsmedarbeidere vært til stede på jobb i en nøye planlagt skiftordning for å holde 07-hjulene i gang. De har med godt humør, endringsvilje og solid arbeidsinnsats klart å opprettholde produksjonen for fullt gjennom to år med tidvis nedstengning. Dette er vi virkelig stolte av!

Hva er nøkkelen til trivsel og arbeidsglede på arbeidsplassen?

I 07 føler vi oss heldige som har svært mange medarbeidere som har vært ansatt i bedriften i en årrekke. Det tyder på et godt arbeidsmiljø, noe som er viktig og verdifullt for oss alle. Vi tilbringer jo store deler dagen på jobb, og det er derfor så viktig for oss å ha et kontinuerlig fokus på arbeidsmiljø og trivsel.


Alle har vi nå kjent på kroppen hvordan en uforutsigbar hverdag over lengre tid byr på ukjente utfordringer. Vi har måttet omstille oss og tenke nytt i rekordfart for å ivareta både det sosiale livet på jobb og også når det kommer til de daglige arbeidsrutinene. Heldigvis opplever vi at vi har klart å ivareta vår felles arbeidsglede også gjennom unntakstilstand og restriksjoner.

Grunnverdiene – en rettesnor for alt vi gjør i 07

For oss i 07 representerer våre verdier utgangspunktet for vår kultur, vår merkevare og vår strategi. Våre verdier som samarbeid, samarbeid, samarbeid er helt avgjørende for at vi skal kunne levere kvalitet til terningkast 07 og strålende service innenfor et bredt spekter av tjenester og produkter. Vi har også en verdi som lyder Vi er eksperter, men søker alltid bedre og mer innovative løsninger. Selv med mange års erfaring innenfor grafisk produksjon, er det viktig at våre medarbeidere aktivt følger med på nye behov og endringer i markedet,– slik at vi kan være den best mulige samarbeidspartneren og leverandøren for våre kunder. 

Du er kanskje også interessert i

Kvalitet og arbeidsinkludering

Som en av de største aktørene i vår bransje har vi et ekstra ansvar for å gå foran. Derfor jobber vi målrettet med to hovedtemaer innen bærekraft: miljø og samfunnsansvar. Målet er å bidra og å gjøre alvor av vårt samfunnsansvar.

Bli inspirert, se flere av våre prosjekter

Vi leverer design og trykk til små og store bedrifter, på tvers av trykte og digitale flater. Vi tilbyr komplette grafiske tjenester innen områder som profil- og identitetsdesign, grafisk design, webdesign, redaksjonelt design og illustrasjon.

Trygge leveranser med trykkeri i Norge

Som kunde i 07 Media har du noen fordeler ved at vi produserer i Norge. Det er ingen transportproblemer som følge av internasjonale logstikkutfordringer. Det er også derfor produktene som produseres av oss får "Trykt i Norge"-merket.